facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mini Atlantis

Mini Atlantis

Info

Mini Atlantis; een binnenspeeltuin waar kinderen naar hartelust kunnen ravotten. Daarnaast hebben we een moderne bowling en een uitgebreide horeca.

Adres: PROFESSOR VAN 'T HOFF WEG 14, 5144 NS Waalwijk (gemeente)
Telefoonnummer: 0416 70 80 17
Stad: Waalwijk
Route: PROFESSOR VAN 'T HOFF WEG 14
Postcode: 5144 NS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Monkey Town Waalwijk Monkey Town Waalwijk 392 meter Weinig parkeergelegenheid. Personeel kwam chaotisch en onvriendelijk over. Weinig ven...
Recensies
Dit weekend met de kinderen hier wezen bowlen. Dikke pret en 3 schitterende banen. Je kan aangeven dat voor specifieke kinderen de randen omhoog gaan zodat ze altijd wat gooien. Erg fijn! En nog lekker eten ook.
Vriendelijk ontvangen, behulpzaam personeel, vriendelijke prijzen. Bowlen was ook leuk! Kwamen er eigenlijk niet meer, maar nu veel beter dan voorheen! Van 2 sterren naar 5
Schoon, rustig en heel schappelijke prijzen. Keurig personeel ook. Eigenaar is ook constant in de weer en let op de details.
Een heel leuk kinderfeestje gehad voor mijn dochter. Vriendelijk personeel. De toiletten schoon en fris is bij monkey town wel anders Ook het eten is prima te doen. Ook voor de jarige een leuk cadeau gekregen! Top Mini Atlantis ga zo door!
Heel vriendelijk personeel. Veel speel plezier en mogelijkheden. Uiteraard kun je hier bowlen ! Je heb een klimwanden, glijbanen, klimrekken, ballenbak, grote blokken om huisjes van te maken en een tafel hockey. En wat ik als ouder als erg plezant heb ervaren het is daar veel rustiger dan in andere indoor speeltuinen. Echt een aanrader !
Kinderfeestje geboekt , komen aan en er word niks uitgelegd , moesten zelfs nog vragen naar de ranja die er bij zou zitten voor de kinderen. WC's slecht onderhouden en, de voorzieningen en het overzicht alsmede de bediening laat zeker te wensen over. Wij hadden als aardigheid voor onszelf 2 volwassenen lekker een high tea bijgeboekt. Weinig variatie en minimaal 4 personen.
De foto die hierboven te zien is, is helemaal niet de werkelijkheid!! Diezelfde ruimte ziet er nou helemaal uitgeleefd uit en zeker niet met van die kleuren bij de "bar" Zeer matig tot slecht, zijn er gaan barbequen komen we eraan en hebben ze tepanyaki die niet was schoongemaakt vanaf de vorige gebruikers, toen wij m aanzetten zag je tussen t overmatige zout op de plaat vies vet borrellen en de plaat was al zo oud dat hij aan een kant gebold was en aan de andere kant hol platen staan in een ruimte met oud vies tapijt en tweedehandse tafels met zeer armoedige tuin stoelen. Dit was dus geheel tegen de verwachting in en dit niet op de positieve manier. We kregen een plateau met vlees en een bord met champignons etc. Een bakje friet en wat brood. Bij vragen was geen probleem. Dit is zeer amateuristiesch opgezet en dan denkt ik schoenmaker blijf bij je leest!! Het was overduidelijk dat de eigenaar heeft gedacht van " hee we hebben nog een lege ouwe kantoorruimte boven laten we er een "restaurant" van maken En dan nog een tip voor de medewerksters: als je van je baas te horen krijgt dat je t vlees van de ene dag die al buiten de koeling heeft gestaan voor een aanzienelijke tijd, even t vocht van af moet laten lopen en weer terug in de kist moet doen om weer in de koeling te zetten doe dit dan op zijn minst uit t zicht van etende klanten.
Leuk klein zaakje om kort te gaan spelen met kids. Helaas op friet na geen vegan opties. Ze vertelden wel dat er vegetarische soepen kwamen, deze bevatten nu zelfs nog allemaal vlees
afgelopen weekend bij Mini Atlantis geweest met mijn 3 kids. Erg goed naar ons zin gehad! Hygiëne was top, bediening was snel en netjes en het personeel is beleefd, vriendelijk, en zijn in voor een praatje. De reacties hieronder van 7 maanden geleden zullen vast wel nog van Dolfino zijn, want die recensies zijn nu absoluut niet meer van toepassing.
Afgelopen weekend geweest en de kinderen hebben het prima naar hun zin gehad. Het is helemaal opgefrist en ook de bediening was vriendelijk en snel. Vooral de combinatie met het bowlen was een schot in de roos!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid