facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Minh Dan Vu - Fotografie

Minh Dan Vu - Fotografie

Info

Fotografie is mijn passie! Stuur mij gerust een bericht voor opmerkingen of vragen! :)



"Hi! Ik ben Minh, een dierenfotograaf uit Lelystad."
Adres: Duinbeek 71, 8226RK Lelystad-Haven, Flevoland, Netherlands
Stad: Lelystad-Haven
Route: Duinbeek 71
Postcode: 8226RK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Photography Tips and Tricks Photography Tips and Tricks 2 km Op deze pagina kun je ''tip and tricks'' vinden, waarmee jij de kwaliteit van jouw fo...
Recensies
Minh heeft prachtige foto’s voor en van ons gemaakt. Met veel liefde en geduld zorgde ze ervoor dat wij helemaal onszelf konden zijn. Dat kun je echt zien aan de foto’s! Het plezier en de liefde spat eraf met de duidelijk herkenbare sfeervolle handtekening van Minh. Erg blij mee!
Supervriendelijk, professioneel en prachtige foto's. Enorm blij met zowel de ervaring van een fotoshoot als de resultaten. Bedankt!
Onlangs een fotoshoot geboekt bij Minh. Mijn wens was een shoot van/met mijn 2 paarden samen. Het leek mij een hele uitdaging, maar met Minh haar expertise en engelen geduld werd het een hele relaxte ochtend. De resultaten zijn echt nog mooier dan ik had durven dromen! Minh kijkt zo goed vooraf naar het licht, met als resultaat mooie sprookjesachtige beelden! Zo super blij mee
In juni 2022 een enorm fijne fotoshoot gehad met Minh! Het resultaat is echt enorm gaaf en precies zoals ik en mijn pony zijn. Tijdens de shoot was het erg gezellig en ondanks dat ik het niet graag voor de camera sta, gaf Minh zulke fijne en rustige uitleg en tips, dat het helemaal goed gekomen is. Ook de afhandeling na de shoot was erg prettig en nogmaals, de resultaten zijn prachtig!! Echt een aanrader :
Dit is de tweede keer dat ik een fotoshoot heb gedaan bij Minh Dan Vu, dit keer een hele andere locatie en opnieuw heb ik unieke foto’s, waar ik zo trots op ben. Minh Dan Vu is super geduldig tijdens de shoot en vind echt de perfecte plekjes om foto’s te schieten, wat zorgt voor een verbazingwekkend eindresultaat. Dankjewel lieve Minh Dan Vu
In augustus 2021 heb ik foto’s laten maken van mijn Haflinger en mijzelf door Minh Dan Vu. Eerst wilde ik zelf niet op de foto, maar Minh adviseerde dit wel te doen en ze had gelijk! Een van mijn favoriete foto’s is waar ik samen met mijn paardje op sta. Verder neemt Minh alle tijd voor je en weet ze op het juiste moment de meest prachtige foto’s te maken!
Wat een ontzettend fijne samenwerking en dat voor de eerste keer! Minh nam ontspannen de regie waardoor Ik de aandacht bij de vier paarden kon houden. Goede voorbereiding is het halve werk en ook daarin ben ik goed begeleid. Het resultaat; een diversiteit aan mooi beeldmateriaal waarmee ik aan de beeldidentiteit voor m’n bedrijf kan bouwen. Aanrader!!!!
Ik ben Minh ontzettend dankbaar voor de mooie foto's die ze heeft gemaakt. Met creatieve blik, oog voor licht en detail en vooral veel rust en geduld heeft ze hele waardevolle momenten vastgelegd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid