facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mindworkz

Mindworkz

Info

Mindworkz, Webdesign bureau uit Horst. Met heldere communicatie, bouwen gebruiksvriendelijke maatwerk websites, voor ieder budget en met 13 jaarervaring.



"Wij zijn MindworkzEen stel webfanaten dat elke dag met een gezonde dosis energie organisaties helpt om stappen te zetten. We create websitesMet een duidelijk plan gaan we samen het traject aan. Een werkwijze waarbij we stap voor stap jouw ideale website creëren.Jij wil een nieuwe website voor jouw bedrijf of organisatie, helder. Maar goede websites rollen niet van de lopende band, dat is maatwerk. Waar elk bedrijf andere wensen en doelen voor ogen heeft, wenst ook elke gebruikersgroep andere functies en content. Op een goede website komt vraag en aanbod samen. Daarom gaan we graag samen met jou een traject aan voor de website die zowel bij jou als jouw doelgroep past."
Adres: Witveldweg 100, 5961 ND Horst
Telefoonnummer: 0778514974
Stad: Horst
Route: Witveldweg 100
Postcode: 5961 ND


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WX Automatisering WX Automatisering 1 km Automatisering - Webdesign - Hosting - Cloud Diensten
Forwart Forwart 1 km Maatwerk internet oplossingen
Looksgood Looksgood 5 km Looksgood verzorgt tegen een aantrekkelijke prijs een heldere en goed vormgegeven web...
Recensies
Bij Mennen Keukens + Interieurs zijn wij hartstikke tevreden over de samenwerking met Mindworkz. Ze hebben voor ons een prachtige website gemaakt die ons veel flexibiliteit en mogelijkheden biedt. Tijdens de ontwerpfase was er veel mogelijk weinig limitaties en werd er goed overlegd en meegedacht. Ook na de oplevering blijft het contact erg prettig. Alleen maar pluspunten en complimenten voor het team!
Onze website laten bouwen door Mindworks. Mooie Site en goede ondersteuning
Mindworkz heeft een WordPress website gemaakt voor ons familiebedrijf. Via een aanbeveling kwamen we in contact met dit bedrijf als WordPress specialist in de regio Venlo/Horst. Na het project zijn we blij met het mooie ontwerp van de website. Daarna werkt de website zonder problemen op alle apparaten. Het was een zeer prettige samenwerking waarbij we er altijd op konden vertrouwen dat afspraken actief nagegaan wordt. Ook vanuit ons een aanrader
Goed bedrijf. Hands-on mentaliteit. Daar houden we van.
Zeer goede partij om je website te laten maken. Mindworkz maakt mooie en strategisch sterke websites. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Als mede-eigenaar van MarketingMakkers marketingbureau heb ik vaak samengewerkt met team Mindworkz.
Zeer tevreden over Mindworkz. De website die men voor Mind Mystery BV gebouwd heeft is intuïtief in gebruik, slim opgezet, gebruiksvriendelijk en vooral: toekomstproof. Mindworkz levert vakwerk. Mindworkz communiceert sterk, is klantgericht en betrekt je daar waar nodig. Absoluut aan te raden. Teun Dielesen Algemeen directeur Mind Mystery BV
Gespecialiseerde club in het creëren van maatwerk websites. We werken vaak samen met Mindworkz voor onze klanten. Altijd weer goed werk!
Hele fijne partij om mee samen te werken, deze gasten snappen echt hoe het werkt en hebben inmiddels meerdere mooie websites voor ons gemaakt. Tim & Maik, bedankt!
Mindworkz heeft onze website gemaakt. Zeer tevreden over de service, creativiteit en dienstverlening.
Een erg betrouwbare partner voor websites. Heldere en snelle communicatie met prachtig resultaat!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid