facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mindfulsports Terneuzen

Mindfulsports Terneuzen

Info

Mindful Walk, Run en Trail Terneuzen is een combinatie van Mindfulness, ademhalingstechnieken en sporten met als resultaat MINDER STRESS en MEER ENERGIE.



"Leef jij echt het leven op dit moment waar jij écht gelukkig van wordt? Voel je dat er meer is?Wil je graag meer Rust creëren en werken aan je bewustwording zonder je zorgen te hoeven maken dat je werk, je gezin etc eronder lijden?Van vanalles moeten, je haasten om alle ballen in de lucht te houden en een lijf dat onder Stress en Spanning staat naar een leven met ONTmoeten, ONThaasten, ONTspannen. Zodat jij weer die vrolijke zelfverzekerde vrouw wordt, die je altijd was.Ik heb in 7 jaar al veel 40+ vrouwen mogen begeleiden. Mijn manier van coachen is persoonlijk, praktisch en doeltreffend. Graag help ik jou naar een leven met Meer Rust en Minder Stress."
Adres:
Telefoonnummer: +316-29537857
Stad: Terneuzen


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:30
Dinsdag: 09:00 - 20:30
Woensdag: 09:00 - 20:30
Donderdag: 09:00 - 20:30
Vrijdag: 09:00 - 20:30
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: mindfulness terneuzen, mindful running opleiding, mindful run, mindful run oefeningen, mindful walk, cursus mindful wandelen
Recensies
Ik werk al 3 jaar met Marja. Haar maandelijkse mindful coaches hebben me zoveel geleerd over mezelf, mijn hoofd en lijf. Het bracht me rust en balans. Ook haar Bars sessies hebben me geholpen om intern "op te ruimen" en beter in mijn energie te zitten. Werken met Marja is een aanrader!
Marja geeft je op haar unieke manier tools in handen om stress de baas te worden. Ze is er een kei in om weer rust te kunnen ervaren!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid