facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mindfulness Den Helder

Info

mindfulness leert u meer inzicht te krijgen op uw stresspatronen, zoals bv. het anders leren omgaan met automatische en vaak negatieve denkpatronen.

Geschiedenis

Mindfulness is een wetenschappelijk bewezen aanpak om effectiever met stress en werkdruk om te leren gaan. Het is zeker geen truc en je leert het niet door er een boek over te lezen. Mindfulness is een vaardigheid die je, net als bv pianospelenonder de knie krijgt door te oefen.

Mindfulnestraining is gericht op zowel stressreductie, als ook het anders leren omgaan met automatische en vaak negatieve denkpatronen.
Deze denkpatronen (gedachten) heeft invloed op uw stemming (emoties).
Ook hier leert u uw aandacht op te richten, zodat uw respons (reactie) niet automatisch is, maar dat u leert bewust een keuze maken.

De mindfulnesstraining vraagt om geduld en vertrouwen in uzelf. Het vraagt ook dat u open staat en leert kijken, bewust te worden van (oude) patronen in uw leven, die voor innerlijke stress kunnen zorgen.

Zodra u meer bewust wordt van deze patronen kunt u met hulp van de mIndfulnesstraining oefenen, bij voorkeur een aantal weken achter elkaar.
Alleen zo geeft u uzelf een eerlijke kans en de ruimte, wat zal resulteren in een andere levenshouding.

Adres: Yoga Studio Pastoor Koopmanweg 68, 1784 NX Den Helder
Telefoonnummer: 0622332441
Stad: Den Helder
Route: Yoga Studio Pastoor Koopmanweg 68
Postcode: 1784 NX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aannemingsbedrijf A Tuin Den Helder BV Aannemingsbedrijf A Tuin Den Helder BV 2 km Slechte communicatie, een hele hoop vertragingen. Dat laatste vermoedelijk door samen...
Mijn Extensions Mijn Extensions 3 km ☆ One by one ☆ Russian volume ☆ Lashlift / Lashlamination ☆ Henna brows ☆ Shaping a...
KNRM Den Helder KNRM Den Helder 4 km De redders voor zeevarenden. Leuk om eens te bezoeken. Heel gastvrij en informatief.
Verkeerscentrale Den Helder Verkeerscentrale Den Helder 4 km Mooie plek om over het water te kijken. En eronder ligt Fort Harssens.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid