facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mindfulness Centrum Vught

Adres: Marktveld 3, 5261EA Vught
Telefoonnummer: 06-54395681
Stad: Vught
Route: Marktveld 3
Postcode: 5261EA



op zoek naar gerelateerd: Meditatie Vught, Gripshuis Vught
Recensies
Ik heb deelgenomen aan de groepscursus mindfulness bij Jan. Deze cursus is alles behalve zweverig; je staat letterlijk met beide benen op de grond. Er hangt een prettige en informele sfeer, mede omdat Jan ook regelmatig zijn eigen ervaringen met mindfulness deelt. Daarnaast gaat hij professioneel en geduldig met de cursisten om en draagt hij de kernwaarden van mindfulness zelf uit. Let wel op, je wordt bij deze cursus in het diepe gegooid. Dat kan misschien in het begin onwennig en confronterend aanvoelen, maar later pluk je daar absoluut de vruchten van.
Afgelopen herfst volgde ik de intensieve 8 weekse Mindfulness training verzorgd door Jan Hogema. Jan is heel geïntereseerd en stelt de juiste vragen die je aan het denken zetten en waarop je verder kunt breien. Ik heb hier geleerd dat mindfulness totaal niet zweverig is, maar juist heel praktisch. Nu heb ik handvaten om verder te oefenen en dit toe te passen in mijn leven. Het heeft mij als mens verreikt. De locatie is bij hem aan huis in een historisch pand. Heel sfeervol en kleinschalig. Aanrader!
In augustus/september/oktober een individuele mindfulness training gevolgd. Ik ben erg te spreken over de aanpak door Jan. Niet te zweverig en een mooie opbouw van de training tijdens de 8 bijeenkomsten. Het brengt mij nu al meer rust in mijn dagelijkse leven! Een aanrader dus.
De mindfulness MBSR training is mij zeer goed bevallen. Na een lichtelijk sceptische start heb ik vrij snel de positieve effecten ervaren. Het is voor mij duidelijk dat ik dit door ga zetten.
Individuele Mindfulness traject van 8 weken met jan doorlopen. Zeer professioneel, fris, humoristisch, daadkrachtig en raad het dus erg aan.
Jan heeft mij de mindfulness training gegeven. Ben hem hier heel dankbaar voor. Ik zou het iedereen aanraden.
Als je jezelf een cadeau wilt geven dan kan ik de individuele mindfulness coaching van Jan van harte aanbevelen.
Voordat ik aan de individuele mindfulness cursus begon had ik hier al een beetje ervaring mee. Maar ik had er helaas nauwelijks baat bij. Maar Jan heeft mij met zijn cursus kunnen leren waarvoor mindfulness bedoelt is. Ik merkte hierdoor na een aantal weken dat mijn algemene stressniveau aanzienlijk daalde. De zelfde oefeningen bleken ineens effectief te zijn met de hulp enuitleg van Jan. Kortom: Jan weet waar hij het over heeft en is een erg professioneel, rustige en aangename begeleider!
Begin 2022 heb ik een mindfulness training gevolgd bij Jan. Voorafgaand aan de cursus vroeg ik me af of het wel iets voor zou zijn. Na een paar sessies werd voor duidelijk dat mindfulness zeker helpend voor mij is. De prettige, rustige en professionele begeleiding van Jan heeft hier zeker aan bijgedragen. Iedereen die overweegt om een mindfulness training te volgen kan ik aanraden dit bij Jan te doen.
Door deze cursus heb ik anders naar mijn leven en mijn gedachten leren kijken. Ik kan mijn gedachten nu beter plaatsen en observeren en, nu ik meer weet wat ik echt voel, ook andere keuzes maken dan ik voorheen heb gedaan. Het heeft me echt veel inzichten gegeven en voor minder stress in mijn leven gezorgd. Jan legt alles op een kalme, fijne manier goed uit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid