facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mindfulness begint bij jezelf

Mindfulness begint bij jezelf

Info

Mindfulness Training - Workshop - Life Coach
In Breda en Hoeven

Adres:
Telefoonnummer: 0614654516
Stad: Hoeven


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportpunt Hoeven Sportpunt Hoeven 827 meter Hier wil je gewoon sporten! De sfeer is zo fijn onderling, professionele en gezellige...
Mondzorgpraktijk Hoeven Mondzorgpraktijk Hoeven 883 meter Mondzorgpraktijk Hoeven (MZPH)
Body Reflex Body Reflex 1 km Andullatie Therapie activeert ons zelfgenezend vermogen, eenvoudig, effectief en blij...
AZ Consulting AZ Consulting 1 km Consulting, Training and Coaching for your Customer Success Organisation
Paard & Kracht Paard & Kracht 2 km Een paard spiegelt. Het dier is een expert in het lezen van lichaamstaal en is heel g...
Recensies
Ik heb de 5 wekelijkse training bij Ella gevolgd. Ella is deskundig, warm, enthousiast en toont oprechte belangstelling. Ook achteraf kun je altijd nog op haar terugvallen. Zij reikt je nieuwe handvatten aan om met bepaalde situaties om te gaan, zoals soms wat liever voor jezelf te zijn. Deze training geeft je veel inzichten in jezelf. Dankjewel hiervoor.
De 8 weekse mindfuness cursus gevolgd bij Ella. In een fijne omgeving/ruimte, voelde het op de eerste avond al vertrouwd. Ella heeft oprechte interesse in haar cursisten en geeft ruimte om te zijn wie je bent. De groepscursus is echt een aanrader. Ook binnen de groep was er al snel een prettige band. Ella is open, liefdevol en hartverwarmend. Dankjewel voor deze cursus en inzichten !
De 8-weekse Mindfulness cursus bij Ella is een cadeau aan jezelf! Ella is een liefdevol en warm persoon, die je volledig op je gemak laat voelen. Dankbaar dat ik deze cursus bij haar heb gevolgd en meer rust bij mezelf heb gevolgen door middel van Mindfulness.
Ik kwam met gemengde gevoelens hier naartoe omdat ik al veel Joga had gedaan en dacht hierin geen toevoeging te vinden. Maar dat was zeker het geval. Ella is bekwaam en voelt als een warm bad. Ze is er voor je tijdens de les en ook buiten de lessen om. Ze laat je een nieuwe richting in slaan. Zoals ze zegt:”Ze plant een zaadje”. Dit is een kado aan jezelf. Dank je wel Ella.
Een cadeautje voor jezelf! De 8-weekse cursus Mindfulness en de Stiltedagen die ik bij Ella volgde, zijn heel waardevol geweest. Oprechte aandacht, een heerlijk ontspannen setting en fijne vaardigheden die je aanleert, maken het tot een geschenk. Aanrader!
Een hele fijne manier om uit de dagelijkse haast terug te gaan naar jezelf en zelfzorg. Ella brengt je bij hoe je uit die sleur van moeten en doen komt. Dat doet zij op een liefdevolle, zachte, milde manier.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid