facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mindful Run & Wandelcoaching Sneek / Bolsward

Mindful Run & Wandelcoaching Sneek / Bolsward

Info

Bij Mindful Run En Mindful Walk combineren we hardlopen en wandelen met mindfulness en ademhalingstechnieken. Adem jezelf gezond met Mindful Run!

Geschiedenis

Wil jij je energieker, vrolijker, rustiger en meer in balans voelen? Tijdens de 5-weekse Mindful Run of Walk cursus krijg je een gezonde dosis aan lichaamsbeweging in combinatie met mindfulness en ademhalingstechnieken. Iedereen kan meedoen! Iedereen loopt op zijn eigen tempo. Het principe van de Mindful Run is dat je deze cursus hardloopt en de Walk is voor als je (nog) niet toe bent aan hardlopen al wandelend...maar kunnen van de Walk wel een Powerwalk maken als je dat wenst.

Het doel van Mindful Run of Mindful Walk is om 5 weken lang, zonder prestatiedruk, te bewegen in de buitenlucht zodat jij je weer prettig voelt. Lichaamsbeweging heeft een bewezen zelfreinigend effect. Door te bewegen (en vooral in de buitenlucht )functioneren de hersenen beter, waardoor jij je energieker voelt.

Als Mindful Run instructeur neem ik je individueel of in groepsverband mee de natuur in en help jou in beweging te komen. We combineren hardlopen of wandelen met mindfulness en ademhalingstechnieken. Je leert mindful hardlopen of wandelen op jou eigen tempo en niveau.
Tijdens de lessen besteden we wisselend aandacht aan theorie en praktijk. Je krijgt informatie, past het toe, ervaart het en maakt vervolgens eigen keuzes. Keuzes die voor jou goed voelen. In de cursus pik je de dingen eruit die voor jou waardevol zijn in jou eigen proces. Wat ik je wil meegeven is een rugzak vol met handige tools en technieken. Als het allemaal lekker en goed gaat is er niets aan de hand maar op momenten dat het even niet lekker zit pak je de juiste tool of technieken uit je rugtas.

Mindful Run/Walk is een bewustwordingsproces en geeft je wat je nodig hebt en dat zal voor iedereen anders zijn.

Waarom?

Wat levert het je op? Aanwezig zijn in het hier en nu. Met meer energie, meer bewustzijn, meer ontspanning en een betere focus. Je leert beter omgaan met stress en je doet verrassende inzichten op waardoor je heerlijk even tot jezelf komt en je prestaties verbeteren. De lessen zijn zo opgezet dat iedereen, ongeacht aanvangsniveau kan meedoen. Ja, zelfs als je nog nooit hebt hardgelopen of nog nooit iets met mindfulness hebt gedaan.

Mindful Run / Walk biedt iets moois voor iedereen! Kom het proberen en ervaar het verschil.

Meer info en opgave via:

https://www.mindfulrun.nl/sneekbolsward/


Adres: De Ward 5, 8701 MB Bolsward (gemeente)
Telefoonnummer: 0646208207
moc.liamg@drawslobkeensnurlufdnim
Stad: Bolsward
Route: De Ward 5
Postcode: 8701 MB



op zoek naar gerelateerd: mindful run instructeur, running mindfulness, mindful run nijmegen, mindfulness walk, mindful silent run, mindfulness lopen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ons Zwembad Vitaloo Bolsward Ons Zwembad Vitaloo Bolsward 1 km Leuk zwembad, fijne veilige omgeving om het zwemmen te leren.
SC Bolsward 4 SC Bolsward 4 1 km SC Bolsward 4 is een voetbalteam uit Bolsward. Het team is opgericht zodat veel vrien...
sc Bolsward sc Bolsward 1 km Fijne voetbal club
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid