facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mindful Run

Mindful Run

Info

Verhoog je uithoudingsvermogen en verminder stress met één simpele techniek.
Mindful Run specialist op het gebied van ademhalingstechnieken.

Geschiedenis

Mindful Run gebruikt in al haar activiteiten de combinatie van Mindfulness, ademhalingstechnieken en Hardlopen.

Mindfulness is het bewust aandacht brengen naar de huidige ervaring met een open en niet-kritische blik.

Mindful Run laat je kennis maken met de verschillende facetten van het hardlopen en leert jou te luisteren naar je eigen lichaam. Jij wordt je bewust van je eigen loophouding, je aandacht bij het hardlopen en de kracht en energie in je lichaam. Door meer in het 'hier en nu' te lopen maak je je hoofd leeg en geniet je meer van het moment.

Ademhalingstechnieken passen we toe om het maximale rendement uit je ademhaling te halen. Veel hardlopers ademen verkeerd waardoor je veel te veel energie verbruikt. Binnen
Mindful Run gebruiken we de neusademhaling. Hoe langzamer en hoe minder je inademend, hoe meer zuurstof en hoe minder melkzuur je in je lichaamscellen hebt en ook des te lager je hartslag zal zijn. Ademhalen via de neus is een stuk voordeliger en gezonder dan ademhalen via de mond – ook tijdens het hardlopen.

Hardlopen heeft positieve effecten op vrijwel alle orgaansystemen in het lichaam. Regelmatig sporten helpt een breed scala aan gezondheidsproblemen en ziekten te voorkomen, of reeds aanwezige klachten te verminderen. Veel mensen leggen zich echter teveel prestatiedoelen op. Mindful Run leert je hoe je volop van het hardlopen en de omgeving kunt genieten met een juiste ademhaling en lopen in het 'hier en nu'.



"Mindful Run gebruikt in al haar activiteiten de combinatie van Mindfulness, Ademhalingstechnieken en Hardlopen / Wandelen met als resultaat MINDER STRESS en MEER ENERGIE.Het Mindful Run concept is ontwikkeld door Martijn Mensink, eigenaar Mindful Run Nederland en Mindful Cycling. In heel Nederland zijn instructeurs actief die de 5-weekse cursussen verzorgen met hardlopen Mindful Run cursus en wandelen Mindful Walk cursus. En landelijk wandelcoaches die werken met de Mindful Run MR-methode wandelcoachingsmethode.MROI opleidingen en trainingen is het opleidingsinstituut voor de Mindful Run - / Mindful Walk Instructeurs en wandelcoaches."
Adres: Cornelis Koningstraat 5b, 6862 CK Oosterbeek
Telefoonnummer: 0031648796219
Stad: Oosterbeek
Route: Cornelis Koningstraat 5b
Postcode: 6862 CK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Mindful Run Delft, Mindful Run Nederland, Mindful running app, Mindful Run Instructeur, Mindful running podcast, Mindful Run zwolle, Mindful run oosterhout, Mindful Walk pijnacker nootdorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jouw gewicht in evenwicht Jouw gewicht in evenwicht 431 meter Ik help u definitief uw gezond en natuurlijk gewicht te bereiken. d.m.v. coachingsges...
Bootcamp Oosterbeek Bootcamp Oosterbeek 542 meter Buiten sporten onder begeleiding van een Personal Trainer. Welkom bij Bootcamp Ooster...
Tennisvereniging OTV Tennisvereniging OTV 649 meter Mooie club, maar jammer dat de kantine is uitgebaat, hier word je niet dronken.
Baan 9 Baan 9 649 meter
PBL-Coaching & Training PBL-Coaching & Training 1 km Ferrie Damhuis, Personal Life Coach & Trainer voor bedrijven en particulieren die mee...
Buro Pervasief Buro Pervasief 1 km Coaching, begeleiding en voorlichting
Recensies
De Mindfullrun cursus bij Anja was super leuk. Ze heeft veel kennis en een goeie sportieve vibe. Ik had al veel ervaring in 'goed' ademen, maar heb dit nu toe kunnen passen in het hardlopen, waardoor ik met plezier 5km ren!
Ik heb in maart de instructeursopleiding Mindful Walk gevolgd en ik kan alleen maar zeggen: aanrader! Mindful Run is gewoon een supergave organisatie met supertoffe mensen die oprecht betrokken zijn en een goede opleiding bieden. Ik ben volop geïnspireerd om met Mindful Walk cursussen mensen te helpen naar minder stress, meer rust en meer energie.
Mindful Run is voor mij een grote toegevoegde waarde in mijn leven. De combinatie van bewegen, buiten zijn, mindfulness en ademhalingstechnieken is precies wat ik nodig heb en zorgt ervoor dat ik mijn hart blijf volgen. Zo blijf ik in balans. Dankbaar dat ik volgens deze methode mag werken als Mindful Walk en Run instructeur en zo anderen mag helpen meer in het hier en nu te leven. Mindful Walk Roosendaal Patricia
Ik heb de opleiding Mindful Walk instructeur en vervolgens wandelcoaching gevolgd! Super blij mee! Ik was zelf al bezig met de combinatie van Mindfuness en wandelen maar de ademhalingstechniek die ik tijdens de opleiding geleerd heb is echt de kers op de taart! Top om al het geleerde door te geven aan anderen en om te zien wat deze bijzondere combinatie met ze doet! Binnenkort ga ik ook de Mindful Run instructeurs opleiding volgen. Zin in!
Onlangs deelgenomen aan de cursus Mindful Run instructeur. Super goede ervaring. Zowel Martijn als Dianne spreken en trainen uit pure passie, het is onmogelijk om de spirit niet over te nemen. De trainingen zijn helder en daarnaast krijg je tal van filmpjes die je later gemakkelijk na kunt kijken voor het voorbereiden van je trainingen. Ik ben blij nu onderdeel te mogen zijn van Team Mindful Nederland!
Mindful Run is voor mij een grote toegevoegde waarde in mijn leven. De combinatie van bewegen, buiten zijn, mindfulness en ademhalingstechnieken is wat het zo bijzonder maakt. Hierdoor kom ik beter in balans en blijf ik mijn hart volgen.
Mindful Run heeft voor mij persoonlijk en zakelijk het verschil gemaakt. Door de cursus heb ik geleerd om nog vanuit mijn eigen gevoel te handelen in plaats van met mijn hoofd. De cursus heeft mij letterlijk laten ervaren wat voelen en doorvoelen en daarmee doorleven echt is! Zeker zakelijk maak ik nu meer keuzes waar ik zelf echt achter sta. Dat geeft rust en tegelijk energie om aan de slag te gaan met zaken die mij energie geven. Deze cursus is echt een aanrader!
Een zeer waardevolle cursus, de Mindfulwalk, waarbij mijn klanten in groepsverband met oefening een betere focus en meer energie krijgen. En dat tijdens een mooie wandeling in Haarlem. Zelf doe ik de oefeningen ook regelmatig, zeker in deze roerige tijden. Super blij dat dit op mijn pad is gekomen. ik zit goed in mijn vel en geniet!
Als ex militair ben ik geen schoolvoorbeeld voor mindfulness, yoga en andere niet tastbare zaken. Ik ben hier veel te nuchter voor. Tot ik in aanraking kwam met Mindful Run. De combi tussen bewustzijn en bewegen bood voor mij een uitkomst om een stukje uitzendverleden een plekje te geven. Hulde aan deze methodiek.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid