facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mindbodyflow - Marion Hummel

Mindbodyflow - Marion Hummel

Info

Mindbodyflow begeleidt bij Spanning, Stress of Burnout, dmv PMA Coaching, TRE Ontspanning en Shiatsu Massage, zodat jij weer lekker ontspannen door het leven kunt gaan. www.mindbodyflow.nl

Geschiedenis

Als moeder van 2 jong volwassenen weet ik dat veel werkende moeders periodes meemaken waarin ze overbelast raken, als ze werk en gezin combineren. En als ex-topsporter weet ik dat veel sporters regelmatig over hun grens gaan waardoor ze vatbaar zijn voor blessures of overtraind kunnen raken zodat ze voortijdig hun geliefde sport verlaten. Ik geloof dat goede begeleiding op het gebied Body & Mind veel mensen kan helpen om Optimaal en Ontspannen te Leven, Werken en Presteren.



"MindBodyFlow biedt mentale, emotionele en lichamelijke begeleiding aan mensen met Stress- en/of Burn-out gerelateerde klachten, naar meer ontspanning in Werk, Leven en TopSport. Methodieken PMA coaching & Loopbaan Coaching, TRE Tension Release Exercises en Shiatsu Massage. Een formule die klopt, een toepasbare waarheid naar Balans!"
Adres:
Telefoonnummer: +31651024354
Stad: Nijverdal


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DRW MOOD Studios DRW MOOD Studios 4 km Sportschool met klasse. Alleen was ik kapot na afloop.
Recensies
Je bent bij Marion in goede handen. Door haar warme karakter en compassie is het contact heel veilig, en door haar deskundigheid en de vele tools die ze in huis heeft zijn er zoveel mogelijkheden voor therapie. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid