facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mind the Gap Coaching

Info

Mind the Gap Coaching voor individuele coaching, burn-out preventie & herstel en vertrouwenspersoon werkzaamheden. Actief in Zuid-Nederland en in overleg op locatie.

Adres: Vught
Telefoonnummer: +31612259560
Stad: Vught


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yvonne van Dalen - Photographers Coach Academy Yvonne van Dalen - Photographers Coach Acade... 770 meter Yvonne is een hele fijne coach met enorm veel ervaring! Ze heeft me een hele andere m...
Samen voor Jou Samen voor Jou 1 km Ik help je graag om je weer terug bij je gevoel te laten komen, je ware zelf, waardoo...
DE&CT DE&CT 3 km We are the Dutch nail team! We are a group of professional nail stylists and educato...
Recensies
Wat heeft Maryse mij goed geholpen. Ik bleef maar tegen hetzelfde aanlopen. Zij heeft me echt een stuk verder gebracht en andere inzichten gegeven. Heel waardevol en vakkundig!
Echte specialist, hart voor haar werk en haar cliënten. Zeker aan te bevelen!
Via via ben ik bij Maryse terecht gekomen. Tijdens ons eerste gesprek voelde ik meteen een klik met Maryse. Een zeer professionele vrouw waar ik veel van geleerd heb en handvaten heb gekregen voor de toekomst.
Maryse is een hele fijne no-nonsense coach. Een hele goede keuze omdat zij in korte tijd met een scherpe blik de vinger op de zere punten weet te leggen. Dan is er werk aan de winkel en dat voelt fijn! Met humor weet zij de zwaarte eraf te halen waardoor er weer ruimte is om door te gaan en te groeien. Doen!
Als je tegen je grenzen aan loopt helpt Maryse je om je hoofd weer de goede kant op te krijgen en voor jezelf te kiezen. Je omgeving zal het merken! Ze helpt iemand in mijn directe omgeving, en ik kan merken dat dit een zeer positieve invloed heeft.
De gesprekken met Maryse hebben mij een beter eigen inzicht gegeven waardoor ik anders naar mijzelf heb leren kijken. Dit heeft mij erg geholpen om bepaalde keuzes te maken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid