facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mind Mystery

Mind Mystery

Info

Bouwen, bouwen... Het draait, trilt, rammelt en vervormt in Horst. Je weet hier maar één ding zeker: niets is zeker.

Medio 2018 zetten wij jouw wereld op zijn kop.
Wij bouwen Mind Mystery!



"Themapark rondom optische illusies, voor jong en oud! Mind Mystery is een plek vol verbazing en verwondering, waar je hersenen voor de gek worden gehouden maar waar je ook nog iets kunt leren!"
Adres: Tienrayseweg 10C, 5961NL Horst
Telefoonnummer: 0652461101
ln.yretsymdnim@ofni
Stad: Horst
Route: Tienrayseweg 10C
Postcode: 5961NL



op zoek naar gerelateerd: maasdal mystery horst, omgekeerd huis horst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cambrinus Kunst en de Buren Cambrinus Kunst en de Buren 1 km Cambrinus, Kunst en de Buren
Erwin Michielsen Kunstenaar Erwin Michielsen Kunstenaar 2 km beeldend kunstenaar
Forbidden Floor Forbidden Floor 2 km Vorig weekend met vijf volwassen de escape room bezocht. Vier van ons hadden al vaker...
OJC Niks OJC Niks 2 km Ik vond het laatst bij een feestje een beetje leeg en de muziek klonk alsof het van e...
Mèrthal Mèrthal 3 km Repetitie gehad met fanfare. De deuren stonden aan alle kanten open, was dus best wel...
Recensies
Mind Mystery in Horst, hier moet je geweest zijn. Mijn zus en ik zijn er bijna 5 uur geweest. Wat hebben we genoten van illusies, optisch bedrog, de heerlijke glutenvrije kroket met friet. Wordt in een aparte friteuse gebakken en heerljk. Er was zoveel te zien en te genieten. Enig minpuntje was het stoeltje bij de adelaar om er een foto te maken, jammer dat de beugel zo in je rug duwde,maar ach een kleinigheidje kan altijd. Ik denk dat ik zodra de uitbreiding klaar is er nog een keer terug ga, ook om nog betere foto's te maken. Sommige zijn dus niet gelukt omdat we het niet door hadden, haha. Zag ik later in de folder, hoe het anders had gekund. Maar een aanrader vanaf ongeveer 8 á 9 jaar is dit al geweldig, voor jongere kinderen vind ik het niet echt iets.
Ik was hierheen met mijn zoontje van 5, zoals ik bijna overal samen met hem heen ga ; Allereerst, het concept is echt ontzettend leuk en de uitvoering op zich ook wel. Waarom dan 3 sterren? Ten eerste vond ik mijn zoontje van 5 toch te jong, hij heeft er niet zo heel veel plezier aan beleefd. Ok, dus wellicht in de toekomst nog een keer? Ik denk het niet, want jeetje wat was het druk, gewoon niet leuk meer. Je moet van tevoren een tijdslot reserveren, dus je verwacht gewoon niet dat ze zoveel mensen tegelijk binnen laten, maar blijkbaar zijn de inkomsten belangrijker dan dat de mensen er ook echt van kunnen genieten. Echt heel erg zonde, we waren ook binnen 2 uur weer weg, inclusief ijsje eten. Ik vind de kaartjes dan naar verhouding wel duur. Gemiste kans, het had zo leuk kunnen zijn! Wel nog 3 sterren omdat we wel wat leuke foto's hebben kunnen maken.
Een leuk, schoon en net park voor jong v.a 8 jaar en oud. Gratis parkeergelegenheid voor de deur. De schilderijen zijn niet allemaal even makkelijk maar wel leuk. Het spiegelhuis en de lachspiegels is altijd grappig dus een mooie toevoeging. Vooral het huis op de kop is leuk. Hele geinige foto's kun je daar maken. Wij hebben er met onze kinderen van 14 en 17 jaar ongeveer 2 uurtjes rond gewandeld.
Leuk opgezet park, bij binnenkomst wordt je vriendelijk welkom geheten en daarna eerst met een begeleider verschillende illusies bekeken, vanuit daar een klein verhaaltje om het een leuk thema te geven, je kan overal in en foto's maken, foto's die je kunt maken met je ticket zijn optioneel. We zijn zeker 2 uur zoet geweest. Erg leuk uitje. Aan het eind kun je nog puzzelen met breinbrekers. We kwamen met het middaguur het was toen niet zo druk, ondanks het mooie weer en vakantie.
Leuke en informatieve plek waar je brein op de proef gesteld wordt. Je krijgt zaken te zien waarbij je gaat twijfelen of en hoe dat kan. Klein van opzet maar als je alles op je gemak bekijkt ben je zo 2-3 uurtjes bezig en interessant voor iedereen, blijft leuk om je oudere kinderen te overtreffen of niet als je meer kunt vertellen over vreemde zaken.
Geweldig! Leuke intro en je zit er meteen in. Naast het huis is er nog genoeg te zien en te doen. Je kan je hier echt een paar uur vermaken. Onze 2 jarige vond het allemaal wel een beetje raar, maar die van 7 ging uit zijn plaat. Ook fijn hoe mensen elkaar de ruimte geven om foto's te maken, want geloof me..... foto's maken, dat doe je hier heeeeeeel veel.
Was leuk voor een keer, hele ervaring. Je gedachten worden echt op de proefgesteld... sommige dingen werd ik misselijk van.. maar leuk! Het huis was het aller leukste! Vond het park alleen wat klein. Binnen 1,5u à 2u sta je echt weer buiten en heb je alles kunnen zien
De grote bezienswaardigheden zijn fantastisch en dekken volledig de lading. Desoriëntatie en voor de liefhebbers een plek waar je heel gemakkelijk vervreemde foto's kan maken. De rondleiding is een toegevoegde waarde, maar mag met meer enthousiasme. Goede voorzieningen en heel compleet. In dit huis hangen de rookmelders aan de vloer! Tip: bij de foto's in het huis hou 1 been van de grond voor extra realisme!
Een speels museum dat geleid wordt door tieners/begin twintigers met allerlei puzzels en optische illusies. Vanaf een leeftijd van 4-5 jaar begint een beetje het besef te komen, vandaar ook dat de jongeren gratis binnen mogen. Het middelpunt is een op zijn kop opgebouwd huis waar binnen ook alles op zijn kop is ophangen. Leuke illusie, maar ook leuk om er foto's te maken waarop het lijkt alsof je aan het plafond hangt of op z'n kop op een meubelstuk staat. Persoonlijk vind ik het wat aan de prijs. En het "restaurant" is meer een kantine waar je je eigen drankjes aan de counter mag halen.
Wat een leuke plek om een ochtend door te brengen. Vol verbazing waren we. Je leert veel maar ook genoeg activiteiten voor de kids. Echt gelachen.Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenJa
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid