facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mind Detective-Manon: ThetaHealing Training & Coaching, Animal Healing

Mind Detective-Manon: ThetaHealing Training & Coaching, Animal Healing

Info

Training & Coaching: Your Subconscious Mind is the Key to Succes of Failure. Uncover and unblock your powerful subconscious mind to help you reaching goals/desires and getting healthier. ThetaHealing Trainer, Subconscious Mind Specialist, Animal Healer

Geschiedenis

Unblocking your powerful mind to help you reaching goals/desires and getting healthier.ThetaHealer & Teacher, Animal Healer, Master & Science Certificate

Adres: Velsen-Zuid
Telefoonnummer: +316 2717 6152
Stad: Velsen-Zuid


Recensies
Ik heb via Manon 2 online trainingen ThetaHealing gehad. Wat een cadeautje voor mij en voor de mensen met wie ik er nu mee mag werken. Manon is een kundige, lieve docent en ik ben ontzettend dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen en ik al zoveel van haar heb mogen leren.
Dit was alweer mijn tweede training Thetahealing Advanced bij Manon. Ik ben super blij dat ik hem gedaan heb, want ik kan nu veel sneller de healings doen, dan voorheen met alleen de Thetahealing Basic training. Wat een verademing dat ik nu niet steeds de commando's hoef te herhalen. Thanks Manon echt top dit! Super veel zin in de volgende training, dus tot snel!!
Ik heb de Basis DNA ThetaHealing bij Manon met plezier gedaan. Je leert niet alleen een geweldige techniek maar ook op een andere manier naar de wereld te kijken, namelijk o.a. hoe het onbewuste invloed op je heeft. En dat is enorm waardevol, omdat het je inzichten geeft in je blokkades en patronen. Manon creëert een veilige en fijne setting om meer over jezelf, de wereld en ThetaHealing te leren.
De ThetaHealing DNA basis training is een hele bijzondere training, ongelooflijk wat je allemaal aan technieken leert in een veilige, 'warme' en liefdevolle omgeving met medestudenten en begeleiding van Manon, op een mooie sfeervolle locatie en Manon zorgt voor vele lekkernijen, fruit en vele soorten thee plus koffie. De 3 daagse training heeft een vol en gevarieerd programma, dat zonder moeite door een ieder gevolgd kan worden die daarvoor openstaat, dankzij de goed gedoceerde begeleiding van Manon en juiste timing voor pauze-momenten. Manon weet een superfijne sfeer te creëren. Na deze 3 daagse training mis ik Manon, mijn studiegenoten en de lesdagen. Maar ik denk er vol dankbaarheid aan terug en gelukkig heb ik mijn studiemateriaal en kan ik de fijne en leerzame momenten weer voor de geest halen. En verder is er goed nieuws. Want Manon biedt een aantal vervolg trainingen aan, een compleet en betaalbaar programma op gebied van ThetaHealing. Dus ik ga mij aanmelden voor de vervolgtraining in november.
Ik heb 3-daagde DNA Theta Healing training gedaan bij Manon de Jongh. Het is een fantastisch cadeau voor jezelf. Je leert in 3 dagen heel veel negatieve overtuigingen en trauma's snel en efficiënt te annuleren, oplossen en voltooien. Manon is een hele lieve docent met heel veel liefde, geduld, ervaring en gedrevenheid. Ik heb heel veel geleerd en voelde me welkom.
Mijn naam is Peggy Sloote en ik raad iedereen aan om deze Basis cursus ThetaHealing te volgen. Binnen 3 dagen worden overtuigingen geheald en zelfs trauma's. Ik heb een transformatie meegemaakt wat ik iedereen gun. Manon de Jongh laat je gelijk op je gemak voelen en heeft een hele fijne energie om naar te luisteren. Dank je wel Manon voor het mooie cadeau voor mezelf. Ik vond het geweldig en een openbaring. Liefs & Love, Peggy Sloote.
“Coaching via Skype Ik vond het erg fijn om coaching van Manon te ervaren mbv de methode Thetahealing. Het is een erg krachtige methode die direct naar de kern gaat. Ik heb veel belemmerende overtuigingen kunnen loslaten. Vaak was het verrassend waar ze vandaan kwamen. Ik voelde me direct daarna lichter en ik ben superblij dat de gewenste veranderingen blijvend zijn geworden. Door de effectieve interviewtechniek die Manon gebruikt, krijgt ze veel boven tafel. De coaching via skype ging prima. We hebben een sessie life gedaan bij haar thuis en daarna via skype. Ging net zo makkelijk. Manon is een innemende authentieke vrolijke professionele vrouw die goed ziet wat je als cliënt nodig hebt. Ik kan je de Thetahealing met Manon van harte aanbevelen!” Richard Buijtenhek, Coach, Zandvoort
Ik heb al veel cursussen en opleidingen gedaan, maar ik ben zo blij met deze methode. Manon is een fijne Teacher. Voor mij is dit het begin van een prachtige weg die ik ga volgen wat betreft thetahealing. Binnenkort start ik bij Manon de Advanced. 'Manon, ik vind het fijn om de opleidingen bij jou te volgen en ik zie je snel weer
Op een integere, humorvolle en open manier heb ik weer stappen gemaakt binnen de thetahealing. Manon is een lieve, sterke vrouw die stevig in haar schoenen staat en je begeleidt in alle vraagstukken die opkomen. Het waren 3 topdagen. Door deze training leer je de onderliggende patronen en overtuigingen van blokkades. Er is volop tijd om te oefenen en Manon begeleidt alles op een heel mooie manier.
Over de Advanced: Ben je begeleider/coach en wil je je cliënt sneller helpen om stappen te maken dan is ThetaHealing een mooie tool in je gereedschapskist. Was leerzaam, voldoende ruimte voor vragen, prettige begeleiding en leuke omgeving. Over de Dig Deeper: Erg leerzaam voor jezelf en voor anderen. Een mooie manier om inzicht te krijgen wat je tegenhoudt en hoe je dit kunt ombuigen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid