facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mimik Film Theater Horeca

Mimik Film Theater Horeca

Info

MIMIK wordt een fantastische nieuwe culturele uitgaansplek in Deventer aan de IJssel. Een plek voor Film, Theater en Horeca.



"MIMIK is Film + Theater + Café heeft vier filmzalen, een multifunctionele theaterzaal, een café, restaurant en een bar met terras en balkon met een prachtig uitzicht over de IJssel! Onze deuren openen dagelijks om 09.00 uur en sluiten pas nadat de laatste bezoekers tevreden naar huis keren.Ons café is dagelijks geopend vanaf 10:00 uur. Je mag je drankje mee de filmzalen in nemen of een plekje uitzoeken in het café, op het terras of op het balkonOnze keuken is geopend voor: Ontbijt: zondag van 10:00 tot 12:00 uur reserveren verplicht Lunch: woensdag t/m zondag van 12:00 tot 16:00 uur. Diner: woensdag t/m zondag van 17:00 tot 21:00 uur.Op onze kaart vind je duurzame, biologische gerechten, voornamelijk vegan."
Adres:
Telefoonnummer: 0570-618822
ln.kimim@ofni
Stad: Deventer


Recensies
Wat een leuk filmtheater is dit! Een paar maanden geleden voor het eerst geweest en nu al drie keer de afgelopen maanden. Gezellig, laagdrempelig en leuk publiek. Mooi geluid in de zaal, enige nadeel is dat het scherm wat laag hangt en als er dan een lang iemand voor je zit kan het zijn dat je hier last van hebt bij het lezen van de ondertitels.
Prachtige locatie met een terras en balkon die uitzicht op de IJssel bieden en dat net als het filmaanbod altijd weer het bekijken waard is. Ontbijten op zondagochtend voorafgaand aan de film kreeg ik cadeau en beviel ons erg goed. Haal je rijwiel van stal en drapeer je sjaal over je schouder, be bohemian.
Latte macchiato en bananenbrood besteld. Helaas had de latte een hele rare smaak. Hiermee terug gegaan. Dit werd beaamd. Nieuwe gekregen. Dat was fijn. Bananenbrood was taai en naar mijn smaak teveel caramelsaus. Ach, dat is persoonlijk!
Gastvrije ontvangst, prettige en ruime zitplaatsen, goed beeld en geluid. Heerlijk terras met uitzicht op de IJssel.
Ik ben hier naar de film KIVA geweest. Erg indrukwekkend. Het pand van Mimik was groter dan ik dacht. Ze hebben daar ook de mogelijkheid voor een hapje en een drankje. De sfeer is ontspannen en prettig.
Geweldige plek bij de IJssel, erg aardig personeel, nee geweldige jongen, dan ook nog fantastisch speciaal bier. En een bios natuurlijk.
Top locatie , mooi uitzicht vanuit het restaurant. Leuk film aanbod. Aandachts puntje, de stoelen in de zaal wat minder comfortabel.
Geweldig filmhuis met sfeervol restaurant waar je heerlijk kunt eten voorafgaand aan de voorstelling reserveren is een aanrader, het zit er nl. vaak vol Fijne filmzalen met comfortabele stoelen en veel beenruimte m.u.v. de theaterzaal en een heel ruim en divers filmaanbod.
Met een heerlijk zonnetje kun je uitstekend buiten zitten met zicht op de IJssel. Er wordt van alles gedaan om je hier comfortabel te nestelen met een goed glas!
Fijne plek om van de film te genieten, niet zo'n hard geluid tijdens de voorstukken als bij de bioscoop. Fijne sfeer en goed restaurant erbij. Gelukkig niet de popcornlucht van de bioscoop
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid