facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MIMAR Veranda

MIMAR Veranda
"Leveren en/of monteren van kunststof en aluminium kozijnen voor de zakelijke en particuliere markt."
Adres: Daltonstraat 16, 3316 GD Dordrecht
Telefoonnummer: +31642128853
Stad: Dordrecht
Route: Daltonstraat 16
Postcode: 3316 GD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DokterMulder.nl DokterMulder.nl 4 km www.doktermulder.nl www.chiropractor.nl Specialist in de behandeling van rug en gewr...
Recensies
CK Kozijnen heeft bij mij alle kozijnen en deuren vervangen voor zeer mooi stijlvol kunststof met houtnerflook. Van het moment dat ik de winkel binnenstapte tot de laatste afwerking werd ik goed geïnformeerd en geholpen. Er wordt echt naar je wensen geluisterd en meegedacht wat voor jouw woning de beste opties zijn. In mijn geval ging het om een oud pand wat erg scheef staat. Ze hebben de kozijnen zo geplaatst dat het met de woning meevormt met erg mooi en natuurlijk eindresultaat. Alle medewerkers hebben super goed werk geleverd. Degene die de opdracht aannam en kwam inmeten, de administratie die de financiering regelde en de mannen die de plaatsing deden. Alles ging overzichtelijk en er werd zeer netjes gewerkt en opgeruimd! Ik ben één en al lof!!! Zelfs toen er door een ongeluk een gat in de gloednieuwe voordeur ontstond, werd er direct een reparatiebedrijf ingeschakeld wat de schade nagenoeg onzichtbaar heeft hersteld en werd er gecontroleerd of alles naar wens was afgehandeld. Dikke aanrader dus dit bedrijf!!!!!
In eerste instantie een goed bedrijf. Alleen niet tevreden over de plaatsing van schuifpui. Het is slordig gedaan. We hebben verschillende schades aan de pui en tot overmaad van ramp lek de pui wij zijn niet tevreden. Het is afwachten wanneer ze komen om het te maken. Onder tussen zijn we al 3 dagen verder nadat de lekkage is ontdekt.
Fijn bedrijf waar men de tijd voor u neemt. Ook wanneer er later vragen zijn. Offertes vallen naar onze ervaring in de middenklasse qua prijs. Maar de plaatsing en afwerking is prima. De werknemers zijn vriendelijk en hebben respect voor je spullen. Er wordt stap voor stap doorgenomen wat er gedaan wordt. Staat hetgeen niet in de to do lijst dan wordt het ook niet uitgevoerd. Na installatie voert het bedrijf een kwaliteitscontrole uit. Materiaal is aluplast Ideal 4000 met schuine hoekkast en verdiept profiel
Goed geïnformeerd, mooie showroom en een lekker bakkie koffie. Het plaatsen van de kozijnen is goed verlopen, vakwerk. Het ziet er schitterend uit en voor de finishingtouch een geweldige service. Op naar ons volgende project!!
Wij hebben van onze achterpui alles laten vervangen met kunststof en ook besloten een schuifpui te laten plaatsen. Deze jongens weten echt van aanpakken, vanaf het inmeten tot en met de oplevering is alles vlekkeloos verlopen. Ruimen alles netjes op en werken alles prima af. Ook de kwaliteit van de schuifpui, de deur en de raamkozijnen zijn helemaal geweldig. Er moest nog iets afgesteld worden maar na 1 telefoontje werd dit direct opgepakt en er stond de zelfde dag nog iemand op de stoep om dit op te lossen. CK Kozijnen ga zo door, fantastisch werk geleverd! Met vriendelijke groet, Martijn van der Tak
Mijn hele huis laten voorzien van kunststof kozijnen en deuren. Goed, duidelijk advies. Heldere afspraken. Keurig netjes, schoon en snel gewerkt door een fijn en netjes team. Ik ben heel erg tevreden. Heb meerdere grote klussen laten doen en best wat issues gehad, dus CK kozijnen was voor mij de aangename verrassing. Dikke aanrader.
Goede prijs kwaliteit verhouding, doen wat ze beloven, beleefde vakmensen die meedenken en netjes werken. En daarbij: in 1x alles goed, geen gedoe achteraf, prachtig nieuwe uitstraling en comfort in huis. Uitgevoerd: vervanging van alle ramen en kozijnen, plus kunststof geveldelen en dakverhoger.
Eerlijk advies, keurig geplaatst en uitstekende nazorg. Op CK Kozijnen kunt u vertrouwen.
Vorig jaar hebben wij onze gehele woning voorzien van kunststof kozijnen van CK kozijnen. In vijf werkdagen zat alles erin, inclusief waterslagen en afwerking. De mannen werken hard, nemen al het oude materiaal mee en proberen iedere dag je huis zo netjes mogelijk achter te laten. Na het afronden toch nog een paar puntjes in de afwerking. Daar zijn de mannen netjes voor terug gekomen om dit op te lossen. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat! Onze woning heeft een strakke, moderne uitstraling gekregen en de kozijnen/het dubbelglas zorgen voor veel wooncomfort. Ook hebben we achteraf nog inzethorren besteld, dit was geen probleem, binnen een paar weken waren de horren binnen. Goed geregeld!
Wij zijn heel tevreden over het werk dat iedereen bij CK Kozijnen heeft geleverd. Van het ontvangst in de showroom, waar we uitgebreid aandacht en uitleg hebben gekregen; tot en met het opmeten en installeren van de kozijnen en ramen aan toe. Prima kwaliteit aan personeel en uitgevoerd werk. De afwerking en opruimen vind ik ook erg netjes gedaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid