facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Miltenburg Uitvaartverzorging

Miltenburg Uitvaartverzorging

Info

Bij een overlijden, of als u bewust stil wilt staan bij uw uitvaart is er een vertrouwde naam voor een persoonlijk afscheid: Miltenburg Uitvaartverzorging.

Geschiedenis

Het is goed om na te denken over de uitvaart. Wat is er mogelijk? U kunt vooraf uw wensen bij ons vastleggen.

Sereen, aards, klassiek of levendig. U neemt een leven lang beslissingen, het is dan ook niet vreemd om ook over uw eigen afscheid na te denken.

Nog beter is het om uw individuele wensen vast te leggen. Bijvoorbeeld met het boekje ‘Mijn laatste wens’. Of aan de hand van een persoonlijk gesprek met mij. U kunt, bijvoorbeeld in één of meer vervolggesprekken, uw aandacht richten op de sfeer, regie en uitvoering van uw uitvaart. Het gaat daarbij om uw wensen. U bepaalt de thema’s en invulling om tot een perfecte afstemming te komen.

Hoe stelt u zich de opbaring voor? Hecht u waarde aan een condoleance? Welke sfeer spreekt u aan voor de uitvaart? Wie gaan er spreken, is er (live) muziek? Heeft u een fotograaf op het oog, of wilt u laten filmen. Hoe wordt de familie bij de uitvaart betrokken? Verkiest u een kerkelijke uitvaart? Misschien zoekt u een alternatieve locatie voor de afscheidsbijeenkomst? Wenst u na afloop de nabestaanden te bedanken met een kaartje of een attentie op de dag zelf?

Heeft u speciale verzoeken, kunnen wij nog iets extra’s voor u betekenen? In alle gevallen kunnen we door onze ervaring een uitvaart voor u samenstellen die aansluit op uw ideeën, wensen, overtuiging, smaak en levensstijl. We bieden u alle informatie en inspiratie voor een waardevolle herinnering. Passend en persoonlijk. Het gaat om u.

Namens ons team,
Barbara Laurant

Miltenburg Uitvaartverzorging houdt kantoor in Odijk. Wij werken veelal in het Krommerijngebied, maar zijn niet regio-gebonden.



"Met een klein en hecht team bieden wij u een passend afscheid van uw dierbare. Wij leveren als uitvaartverzorger maatwerk in een persoonlijk sfeer. Bij u thuis of in iedere andere omgeving die bij u past. Voor iedereen, al dan niet verzekerd en voor iedere portemonnee.Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden, voorgangers, rituelen en de eigentijdse invulling van de uitvaart.Vanaf een eerste gesprek hebben wij aandacht voor u. U bepaalt de wensen en wij zorgen voor de uitvoering. Oprecht, luisterend en respectvol."
Adres: Burgweg 2, 3984LK Odijk
Telefoonnummer: 030 656 3162
Stad: Odijk
Route: Burgweg 2
Postcode: 3984LK



op zoek naar gerelateerd: Afscheidshuis Odijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Via Madeleine Via Madeleine 725 meter Zeer professionele uitvaart begeleiding. Vanwege het corona virus was afscheid nemen ...
Recensies
Bij een plotseling overlijden word je ook nog eens overvallen met de vraag: "Wie gaat de uitvaart verzorgen?" In het verleden hadden we goede ervaringen met toen nog Peter Miltenburg. We zijn daarom weer samen aan de slag gegaan met Miltenburg Uitvaartverzorging. Een schot in de roos! Het voelde meteen vertrouwd! Zakelijk met respect en gepaste afstand als het moest, maar zorgzaam en nabij op de moeilijke momenten. Alles perfect verzorgd - ook in de nazorg. Heldere en snelle communicatie. Natuurlijk is het hele team van Miltenburg Uitvaartverzorging betrokken, maar veruit de meeste credits zijn voor Aafke! Wat een topper ben jij! Het voelt vreemd om te zeggen, maar bij een volgende keer sta je bovenaan onze bellijst!
Professioneel, betrokken, zorgzaam. Nadat we in twee weken twee begrafenissen hebben moeten organiseren, geef ik met overtuiging deze kwalificaties aan de medewerkers van Miltenburg. Professioneel, omdat we telkens goed geïnformeerd zijn over de gang van zaken, de te nemen beslissingen en de resultaten daarvan. Onze afspraken waren duidelijk en werden zorgvuldig nagekomen. Het vele regelwerk werd voortvarend uitgevoerd, waarop we direct terugkoppeling kregen. Betrokken, omdat vanuit ervaring werd meegedacht - zonder ook maar enigszins dwingend te zijn - bij het vormgeven van de twee uitvaarten geschikte locaties, uitvaartdiensten, rouwkaarten, advertenties, livestreams en alle andere zaken waarover je normaal gesproken nooit nadenkt en waar we nu in korte tijd beslissingen over moesten nemen. Zorgzaam, omdat de uitvaarten zelf met volle aandacht en liefde door Miltenburg zijn begeleid. We konden met onze vragen en behoeften bij hen terecht. Er was altijd iemand beschikbaar met raad en daad, ook in de avonden en weekends. De zorg of 'alles goed zou gaan', is ons helemaal door Miltenburg uit handen genomen. Dank Jeanette, Merel, Corinne en Nadiënne dat we ons op jullie hebben kunnen verlaten in deze intensieve weken.
Het liefst wil je geen uitvaartverzorger nodig hebben, maar als je er eentje treft als Merel kan je alleen maar blij zijn. Professioneel en persoonlijk, meedenkend en een luisterend oor. Ze is vriendelijk, opgewekt, grappig en heeft de moeilijke periode na het overlijden van mijn vader echt dragelijk gemaakt. Ook de hulp van Aafke was heel fijn. Alleen maar lof voor deze mensen!
Van de diensten van het team van Miltemburg Uitvaartverzorging uit Houten hebben we voor de 2e keer gebruik gemaakt. De 1e keer na het overlijden van onze moeder in december 2011. Toen was Peter ons aanspreekpunt. De 2e keer na het overlijden van onze vader in maart 2022. Nu was Jeanette ons aanspreekpunt. Niets dan lof over de manier waarop het team ons heeft begeleid en bijgestaan. Warm, betrokken en professioneel. Zeker een aanbeveling waard. We kijken op beide uitvaarten met een mooi gevoel terug. Dank hiervoor.
Heel erg bedankt voor jullie hulp bij het regelen van deze uitvaart. Het was de 2e keer in korte tijd dat wij van jullie diensten gebruik mochten maken. Jeanette en Merel jullie voelen als "een warm bad". De mooie gedichtjes die jullie hebben uitgezocht en zo bij haar leven pasten maakten het helemaal af. Jullie voelen alles goed aan, heel bijzonder. De geste om de bloemstukken vóór de crematie bij een oorlogsslachtoffer neer te leggen vonden wij beiden erg mooi. Nogmaals bedankt voor alles.
Uitvaart van mijn man door Miltenburg verzorgd. Merel heeft de uitvaart begeleid. Alles tot volle tevredenheid, net zoals vorig jaar bij de uitvaart van onze moeder. Nogmaals onze dank!
Professioneel en empathisch. Precies de juiste combinatie tussen afstand, leiding en nabijheid. Heel prettig met een gepaste persoonlijke touch.
Onprofessioneel. Schuiven verantwoordelijkheid af en als je ze daarop aanspreekt beginnen ze een hele discussie op het onbeschofte af.
Vandaag afscheid genomen van mijn schoonmoeder. Superfijn hoe dit geregeld is door Paula van Miltenburg Uitvaartverzorging.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid