facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Milou van Ham Fotografie

Milou van Ham Fotografie

Info

Frisse, romantische bruidsfotografie vol sfeer, emotie en details. Pure portret- en newbornshoots.
www.milouvanham.nl



"Hi! Welkom bij Milou van Ham Fotografie. Als fine art fotografe zorg ik voor ontspannen, lichte en romantische foto's. Ik ben gek op het vastleggen van de liefde, pasgeboren baby's, gezinnetjes en intieme bruiloften. Graag leg ik jullie bijzondere momenten vast!"
Adres: Braak 3, 5512CC Vessem
Stad: Vessem
Route: Braak 3
Postcode: 5512CC


Recensies
Nadat Milou 2 jaar geleden ons dochtertje had vastgelegd met een newborn shoot, zijn we nu voor ons zoontje langs geweest. Milou nam de tijd om onze dochter en ons op haar gemak te stellen en wist zo ons gezin prachtig vast te leggen. En dat valt niet mee met een drukke peuter : maar door haar vriendelijkheid en speelse manier van interactie is dat goed gelukt. We zijn allemaal niet zo heel erg fotogeniek, maar ook deze keer hebben we prachtige foto's ontvangen. Het is toch een speciaal moment in je leven, een pasgeboren baby, en dan is het fijn als dit wordt vastgelegd door middel van mooie, professionele foto's ter herinnering. Voorafgaand aan de shoot krijg je tips over bijv. kleding, en mag je haar om advies vragen welke combinaties mooi zijn. En na de shoot wil Milou meedenken hoe je foto's bijv. in je huiskamer mooi tot zijn recht komen. Ze stopt er veel energie in en dat zie je terug in de foto's. Als de kinderen weer wat groter zijn komen we zeker nog eens terug.
Hele fijne ervaring met Milou en een prachtig resultaat! Wij kozen er voor om de newborn shoot al na 7 dagen te doen in de studio. Grote zus 2jaar mocht mee. Best spannend of het wel zou lukken vonden wij maar Milou nam alle tijd, is heel aardig en professioneel en we voelden ons op ons gemak. Ze gebruikte precies de momentjes dat grote zus 'de set' op kwam lopen en legde mooie momentjes vast. Ook de zwangerschapsshoot was fijn en ontspannen. Bovenal mooie foto's! Bedankt!
Lieve Milou, Ik vond het superfijn om met jou samen te werken, het voelde heel vertrouwd en was heel gezellig. De foto "s zijn dan ook fantastisch geworden op een unieke locatie aan de Franse kust. Ook dit is iets unieks wat jij biedt, in overleg een prachtige omgeving uitzoeken in het buitenland. Supertof! Nogmaals dank voor jou waardevolle bijdrage voor mijn bedrijf met de foto 's voor mijn website. Liefs Daniëlle
Ik vond de newborn shoot spannend omdat ik me af vroeg of ze wel zou gaan slapen en we dé schattige foto’s zouden kunnen maken die ik in mijn hoofd had. Milou gaf ons van te voren al het gevoel van vertrouwen dat het goed zou komen. Bij aanvang van de shoot sliep ze inderdaad maar ze werd al gauw wakker. Milou heeft hiervan prachtige foto’s kunnen maken en nam ons mee in het enthousiasme. Ze gaf ons het gevoel alle tijd te hebben dus we hebben onze dochter in slaap gekregen en uiteindelijk de gewenste slaapfoto kunnen maken. Door de rust, vriendelijkheid en het prachtige resultaat zou ik Milou zeker aanbevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid