facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Millers Nightlife

Millers Nightlife

Info

Every Thursday, Friday and Saturday - after dinner - Milers turns into the best club in town! Expect an eclectic mix of the finest tunes from both the present and the past.

Geschiedenis

Every Thursday, Friday and Saturday - after dinner - Millers turns into the best club in town! Expect an eclectic mix of the finest tunes from both the present and the past. And for those who already have the weekend feeling on Tuesday: Our next door neighbour ‘Millers Cocktail Kitchen’ is famous for their Tequila Tuesday’s!

Adres: Plein 8, 2511CR Den Haag
Telefoonnummer: +31 (0)70 362 90 43
Stad: The Hague
Route: Plein 8
Postcode: 2511CR



op zoek naar gerelateerd: millers den haag leeftijd, millers leeftijd zaterdag, millers den haag fotos, millers liquid, millers tequila tuesday, millers geplande evenementen, millers leeftijd vrijdag, millers film
Recensies
Uur gewacht, maar dan heb je ook wat! Super lekker eten, alleen wel balen van de lange wachttijden. De kip gyoza is echt een aanrader!
Vanavond langs geweest met mijn vriendin. Ik had gereserveerd voor 20:00 , werd 20.30, even gebeld en was geen probleem. Eenmaal aangekomen kregen we nog de keuze om te kiezen waar we wilden zitten, in de bar, buiten of het restaurant gedeelte. Voor het laatste gekozen en het bleek een goede keuze te zijn. Lekker rustig met de muziek hoorbaar, maar dat je ook nog een gesprek kan hebben. Duurde even voor we konden bestellen en had mijzelf maar aan de menukaart geholpen, maar na eenmaal besteld te hebben ging het tempo wel omhoog. Ik bestelde de california roll en een zeebaars, mijn vriendin de cryspy chicken salad en de truffel-risotto. De california roll was heerlijk, alleen aan de prijzige kant, half een all you can eat menu basically. Maar dan heb je wel kwaliteit! Heerlijke California roll! Een aanrader voor iedereen. De zeebaars was ook heerlijk en vers, lekker sausje en goed gebakken. Mijn vriendin had ook lekker gegeten alleen de risotto was iets te kazig voor haar smaak. Kortom, een aanrader voor elk jong persoon of degene die van een feestje houden! Heerlijke eten, goede cocktails, top bediening en een chil sfeertje!
Fijn restaurant om een feestje te geven. Sharing dining is een aanrader. Aardige bediening.
Hapjes zijn heerlijk! Service is top! Altijd leuk om daar een drankje te doen. Aanrader ;Eten: 5/5
Het eten was lekker maar helaas op een verkeerd bord geserveerd. Het was vis in een ovenzak maar het bord was te klein om het de groenten te snijden. Er waren eerder klachten over geweest, dus begrijp dan niet waarom het gerecht niet op een plat bord wordt geserveerd. Medewerkers waren erg aardig, waarschijnlijk door personeelstekort moesten wij erg lang tussen de gangen wachten. Ook stond de muziek erg hard, alleen wanneer je bijna bij de uitgang zat, kon je normaal met elkaar praten. Ik kende Millers van 10-12 jaar geleden, heb daar heel wat danspasjes achter gelaten. Zou niet snel op het idee komen om daar te dineren. Ondanks alles hebben we lekker gegeten.
De eerste terraservaring van 2021. In de stromende regen warm en droog genoten van een fijne lunch. Bediening was vlot en vriendelijk. Uitgebreide lunchkaart. Royale porties.
Nu alweer 8/9 maanden geleden ben ik bij jullie gevallen bij een opstapje. Uiteindelijk door jullie opgevangen en doorgestuurd naar het ziekenhuis waar ik hechtingen heb gehad onder mijn knie. De kosten die ik heb gemaakt en moet maken willen jullie niet vergoeden en maken er een wel en niet verhaal van. Dit is wel heel zwak! Iemand die bij jullie is gevallen willen jullie niet tegemoetkomen in de kosten? En gaan er kinderachtig ja en nee verh van maken. Jammer hoor! Geduwd of uitgegleden ik ben gevallen toch? Schade die is er, een litteken voor mijn hele leven ook waar discusseren jullie dan nog over? Zo moeilijk om menselijk iets af te handelen? De behandeling etc te vergoeden ?
Met collega's gegeten bij Millers. Het eten was lekker met een paar uitschieters. Zo was de Thaise uiensoep een aangename verrassing. De snelheid zat er niet echt in, lang wachten op het eten en drankjes. Het toetje gemist doordat het een uur later dan gepland kwam. Ik moest jammer genoeg nog met ov naar huis, dus wachten was niet mogelijk. De ruimte waar wij zaten was wat lawaaiig, een goed gesprek was wat ook lastig.
Het is een leuke plek, mooi terras aardige bediening. Wij zaten op het terras voor in de hoek. Op de grond in de hoek.lag echt een erg afval. Niet fris en vervelend als je per ongeluk die kant op keek.Eten: 3/5
Specifiek hier heen gekomen voor de cocktails. Prijs en kwaliteit staan niet goed in verhouding. Wij zaten op het terras, waar ik het idee heb dat er nóóit wordt schoon gemaakt. Glas, afval en eten lagen op de grond. Zelfs in de openhaard lagen glas stukjes.Eten: 2/5
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Millers Nightlife. Plein 8 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Millers Nightlife adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Millers Nightlife. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Millers Nightlife delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid