facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Millennium Showband

Info

Een energieke band die ieder feest omtovert tot een waar festijn. Feest!met een hoofdletter en uitroepteken geschreven.

Geschiedenis

Millennium Showband...

Enthousiasme, kameraadschap en liefde voor muziek zijn de ingrediënten die Millennium maakt tot wat ze is; een energieke band die ieder feest omtovert tot een waar festijn. Of het nu gaat om een bruiloft, kolkende feesttent, een café of bedrijfsfeest, iedere keer gaat de tent op zijn kop met deze vijf energieke oosterlingen, die ’feest!’ standaard met een uitroepteken schrijven.

Korte pauzes en veel interactie met het publiek is het credo van de band die, doordat er niet met vaste setlijsten wordt gewerkt, erg flexibel is en direct kan inspelen op iedere onverwachte situatie.

Laat u verrassen door de vele extra’s die de band u standaard biedt, zoals de Mobiele Piano Band of de Ienieminiemillenniumblaaskapel en ook u zult ervaren dat deze energieke heren ieder publiek voor zich weet te winnen. Niet voor niets zeggen de heren: Altijd zin in een feestje!



"Allround coverband"
Adres: Wensinkstraat 4, 7622KS Borne
Telefoonnummer: 0534608000
Stad: Borne
Route: Wensinkstraat 4
Postcode: 7622KS



op zoek naar gerelateerd: Millennium coverband, Millennium band Geleen, Showband bruiloft, Perfect Showband
Recensies
Wat moet je er van zeggen? Wij kunnen alleen maar benoemen dat ze van onze avondfeest op onze trouwdag een knallend feest hebben gemaakt. Echt grandioos! Wij combineerden het overigens met een DJ maar dat was achteraf gezien niet nodig geweest. millennium hopelijk tot een volgende keer en nogmaals dank voor een grandioze avond!
Deze band weet wat het is om feest te maken, Millennium Showband IS feest! Van de eerste aankondiging tot de laatste toon één groot feest! Leuke spontane bandleden die ook nog een paar verrassingen in hun mouw hebben. Super kwaliteit muziek en zang en lekker divers, voor iedereen zit er wat bij. Bij ons is de dansvloer geen seconde leeg geweest! Heel erg bedankt dat jullie onze bruiloft af gemaakt hebben!
Mooi winkel en vriendelijke
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid