facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MILL tailoring

MILL tailoring

Info

Maatpak v.a. €699,- Trouwpak v.a. €899,-
Wij werken uitsluitend op afspraak.
Aandacht voor jou. Ambacht voor het product.



"Sit back and relax. Het atelier van MILL, dat inmiddels ook wel de modehuiskamer van Valkenburg wordt genoemd, is allesbehalve een 'traditionele' maatpakkenzaak. In de modehuiskamer draait alles om jou: om wie jij bent, wat jouw wensen zijn en waar je jouw MILL voor nodig hebt. In een informele, persoonlijke en gezellige setting creëren wij samen een maatpak, trouwpak, maathemd of ander kledingstuk dat jij vol trots en zelfvertrouwen kunt dragen. Al mijn maatpakken worden beloond met complimenten uit jouw omgeving. En je weet wat ze zeggen: belofte maakt schuld!"
Adres: Lindenlaan22, 6301HB Valkenburg, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0433030179
Stad: Valkenburg
Route: Lindenlaan22
Postcode: 6301HB



op zoek naar gerelateerd: Tailor Maastricht, Kostuum heren Maastricht, Trouwpak Limburg, Davinci MODE, Trouwpak Maastricht, Kostuum op maat Maastricht, GENTS Maastricht, Kostuum huren Limburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Moustache Conceptstore Moustache Conceptstore 201 meter Heerlijk shoppen!
Recensies
Als je op zoekt bent naar een mooi maatpak dan moet je bij Mill zijn! Ze heeft voor mij een fantastisch trouwpak gemaakt. Niet alleen het pak is super mooi geworden, maar het hele proces is geweldig! Van de eerste afspraak waarbij alle stoffen, knoopjes, stiksels en details besproken worden in het bijzijn van je familie en/of vrienden, naar twee solo afspraken waarbij de maten in alle rust en nauwkeurigheid worden opgenomen en het pak wordt doorgepast, tot een super gezellige eindafspraak waarbij weer iedereen aanwezig mag zijn om het resultaat te bewonderen onder genot van een lekker drankje! Mochten er tussendoor vragen zijn, je kunt Mill altijd bereiken! Niks is te gek, maar ze geeft ook haar eerlijke mening over alles, en zo hoort het als je het mij vraagt! Kortom, een fantastisch maatpak gemaakt door iemand die weet waar ze over praat! Mill nogmaals bedankt voor deze ervaring!
Millanie heeft een prachtig trouwpak ontworpen voor mijn lieve man. Ik ben mee geweest naar de eerste afspraak waar we samen het pak samengesteld hebben. Werkelijk alles is mogelijk! Ze nam echt de tijd voor ons en probeerde mijn man zo goed mogelijk te helpen in zijn keuze. Ik vond het zelf leuk dat ik er op deze manier toch onderdeel van kon uitmaken, maar dat ik het eindresultaat dan toch pas op de dag zelf zou zien. Een echt aanrader dus!! Dankjewel Mill
Mijn man heeft zijn pak bij Mill laten maken voor onze bruiloft en ik kan maar 1 woord verzinnen: wauwww! Wat zag hij er fantastisch uit, zijn pak zat zo mooi en was ontzettend gedetailleerd! Ik kon mijn ogen niet van hem afhouden. En met kers op de taart had zij er hele mooie en persoonlijke teksten in verwerkt die mij ontzettend ontroerde! Mill, hartstikke bedankt voor het mooie pak van mijn man! Liefs Patricia
Mill. Super dankbaar ben ik, dat jij mijn trouwpak heb willen maken. Ik heb veel gehad aan je adviezen en heb me thuis gevoeld in de modehuiskamer. Mijn pak was perfect! Ik kan geen ander woord bedenken. Ik heb me de hele dag speciaal en gelukkig in gevoeld in het pak. Ik heb super veel complimenten gekregen. Dikke aanrader! Dankjewel
Ik ben heel blij dat ik mijn trouwpak heb laten maken bij Mill. Je wordt enthousiast ontvangen en gedurende het hele proces staat ze voor je klaar. Mill heeft mij goed begeleid in het maken van keuzes, zij denkt outside the box en heeft oog voor detail. Dit was ook terug te zien in het resultaat. Het pak zit perfect en zag er heel mooi uit. Ook van anderen veel complimenten gekregen voor het pak.
Wat moet je vertellen als je na wens geholpen word, wat vertel je als je meer geholpen word dan als je vraagt, wat vertel je als je pak met alle spoed gemaakt is, en ook ruim op tijd geleverd word. Met vier woorden! " Dank je wel Mill!! "
Wat een geweldige ervaring was het om bij Millanie een pak uit te zoeken voor mijn grote dag. Ze voert haar werk kundig uit en maakt het persoonlijk zodat je een uniek pakt krijgt, passend bij jouw wensen door alle mogelijke opties. Ze zorgt voor een goede sfeer, zodat je je ook op je gemak voelt; ze is echt een vriendelijke en gezellige dame. Ik ben super blij met mijn mooie pak die ik hier heb gekocht en zal haar ook zeker aanbevelen!
MILL heeft echt een fantastisch pak gemaakt voor mijn bruiloft. Elke keer dat we bij MILL kwamen werden we super goed geholpen en heel fijn meegenomen in het traject van een pak maken. MILL weet precies waar ze over praat! Echt absoluut een aanrader als je op zoek bent naar een maatpak!
Niet alleen heel blij met mijn pak, maar ook met de hele beleving die je bij MILL Tailoring hebt. Hier wordt echt de tijd genomen om samen tot een mooi eindresultaat te komen. Ik ben uiteindelijk geslaagd met heel ander pak dan wat ik in eerste instantie in mijn hoofd had. Mede door de kennis van MILL. Een echte aanrader voor iedereen. Nogmaals bedankt.!
Als ik in 1 woord Mill Tailoring zou moeten omschrijven --> TOP! Vanaf het eerste moment dat je binnen loopt merk je meteen de huiselijke, maar ook professionele sfeer. Je kunt met eigen ideeën komen maar je kunt ook net als ik blanco naar binnen stappen. Mill neemt zich de tijd en maakt er een leuke middag van met vrienden en familie. Zodra je eindelijk naar uren door stoffen, patronen en de kleine details hebt geworsteld, gaat Millanie aan de slag met het maken van jou pak. De tijd, moeite en oog voor detail zie je terug in het eindresultaat, het pak dat je in gedachten hebt is nog mooier in werkelijkheid en past als een 2e huid. In de toekomst zal ik Mill Tailoring zeker aanbevelen bij iedereen die ik ken. Zorg er wel voor dat je op tijd een afspraak maakt, zodat ook jij alle tijd en aandacht krijgt die je pak verdient.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid