facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Militaria4you

Militaria4you

Info

The largest online military surplus store in the Netherlands

Geschiedenis

Militaria 4 You is de grootste online dumpshop van Nederland. Met een assortiment van ruim 4500 artikelen is er voor iedereen wat te vinden. In het assortiment vindt u items ui nagenoeg alle Europese landen. Van antieke tot moderne militaire goederen, bijna alles hebben wij op voorraad.



"Wij zijn een visuele winkel, webshop het is alleen mogelijk vooraf gedane bestellingen op afspraak af te halen in ons magazijn"
Adres: Marsweg 111a, 7204AT Zutphen
Telefoonnummer: 0640022258
Stad: Zutphen
Route: Marsweg 111a
Postcode: 7204AT


Recensies
Zij hebben altijd wel iets, wat je kunt gebruiken.
Via internet een pet van voormalige DDR besteld. Snel in huis en ziet er goed uit. In de pet zat een leuk extraatje, een stuk krant uit de DDR uit 1982.
Mooie spullen zeker maar verzending is toch iets te duur 10€ voor verzending via PostNL naar België. Wij bestellen regelmatig dierenvoeding van uit Nederland pakket is dan zeker meer dan 10kg . Verzending via PostNL is dan 6€32 Had een bestelling van 17€ AK magazijn tas + 10€ verzending . Die tas kan je vergelijken met een grote heup tas volledig uit stof. Foto is bewijs van kosten bij bestelling dierenvoeding. Je kan zien dat het zelf nog goedkoper is dan dat ik gezegd heb. En binnen 2 dagen geleverd aan huis. Bestelling geannuleerd.
Goede collectie en prijzen, snelle verzending
Ik heb een vraagje ik wil ergens volgende week even bij jullie kijken in de zaak mogen mensen daar binnen komen en waar is de ingang precies ik zag wel twee ingangen . Toevallig kom ik uit Eefde en ik ben militaire fan .ik wou graag twee dingen kopen bij jullie en dan ga ik eerst even jullie bellen .
Prima zaak voor militaire spullen. Wel kwaliteit. Er kan niet worden gepind
Veel spullen voor elk wat wils
Top bedrijf met heel veel spullen en nog meer parate kennis van zaken in huis. Goede prijzen en ontzettend aardige eigenaar.
Mooi assortiment, altijd een snelle reactie op vragen, altijd een extraatje en nette prijzen. Nog een échte dump en die zijn tegenwoordig nogal schaars. Regelmatig terugkerende en tevreden klant.
Woow! Top service en heel klantvriendelijk bedrijf! Ongelooflijk veel tweedehands maar ook nieuw, ongebruikt spullen, kleding, accessories hebben ze. Net mijn 2e bestelling binnen, ook snel verzenden en geleveren. Gratis militair voedzakjes, ontbijt, lepel, ect. Hellaas jasje en tshirt te klein, maar ze hebben in grotere maten ook. Maar alles met alles: top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid