facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Milas Raamsdonk

Milas Raamsdonk

Info

Nu ONLINE op www.MilasOnline.nl uw bestelling plaatsen en ontvang 10% korting of haal je gerechten op en ontvang FREE fles wijn v.a. €35!!

Adres: Stationstraat 2A, 4944 AK Raamsdonk
Telefoonnummer: 0162517688
Stad: Raamsdonk
Route: Stationstraat 2A
Postcode: 4944 AK


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 23:45
Dinsdag: 16:00 - 23:45
Woensdag: 16:00 - 23:45
Donderdag: 16:00 - 23:45
Vrijdag: 16:00 - 03:00
Zaterdag: 16:00 - 03:00
Zondag: 16:00 - 23:45

Recensies
Eerst kei lang wachten op Bestelling dan vervolgens verkeerd. toen gebelt kwamen ze het ophalen niemand gezien dus eten in de vuilnisbak gegooit. weer bellen zouden ze het geld terug storten nou tot op heden niks. !!!!!!? Hier niet bestellen mensen!!!!!
Aangegeven was dat het een uur zou duren maar dat werd 1:45. Toen het bezorgd werd ontbrak er een pizza, het eten was koud en de sausjes zaten er niet bij. Na een telefoontje is de pizza wel nageleverd.
Wat een slechte service broodje kip speciaal besteld en wat krijg je? Een broodje kip. Zonder ui, paprika en champions dan bel je met de vraag of ze de ui, paprika en champignons later komen brengen snappen ze niet wat je bedoelt. Uitgelegd bij de volgende bestelling ff zeggen dat het vorige keer niet goed was dan krijg je de volgende keer meer vlees. Wat een slechte service. En zonde van mijn geld! ps de kip was ook erg droog!
Jammer genoeg kwam de bestelde pizza koud aan besteling was niet compleet telefonisch contact gehad met millas die vind het normaal dat je een koude pizza krijgt omdat het ook koud buiten is ..
Het eten was lekker maar twee dingen zijn onbegrijpelijk, ik vraag me nog steeds af waar het ‘groot’ in de grote kapsalon vandaan komt. Het bakje was net half gevuld. Tevens dat je daar €11,- voor durft te vragen. Bezorging snel en vriendelijk. Maar gezien prijs/kwantiteit/kwaliteits verhouding zeer waarschijnlijk eerste en laatste bestelling hier.
Na lange wachttijd helaas twee maaltijden niet geleverd om vervolgens als verklaring “het is een gekkenhuis hier” te ontvangen via de telefoon. Op een dinsdag. Merkwaardig. De belofte om twee totaal andere maaltijden alsnog te komen brengen, omdat ineens de ingrediënten van de oorspronkelijke maaltijden op waren, is ook niet vervuld.
Deplorabel. Twee uur op het eten gewacht om vervolgens óók nog eens te weinig te ontvangen. Daarna een telefoontje gepleegd en de belofte gekregen dat ze de rest van de bestelling nog zouden komen brengen. Dit is nooit gebeurd. Prijs-kwaliteit verhouding van het eten was ook zeer matig. Kaolo droevige tent.
Twee uur moeten wachten op de bestelling + ze waren 2 van de 7 gerechten vergeten mee te geven. Aan de telefoon beloofden ze die gerechten nog te brengen maar dat hebben ze niet gedaan. Wat een ontzettende slechte service. Als ik 0 sterren had kunnen geven had ik het gedaan.
We hadden rond 16.30u bij Milas een shoarma schotel voor 2 personen online besteld, we konden een tijd aangeven hoe laat we ongeveer wilde laten bezorgen. 17.45u hadden we aangegeven. We dachten mooi kunnen we al zo vast bestellen hebben hun de tijd en wij ook nog om toch nog even dingen doen die we moesten doen voor we lekker kunnen gaan eten. Maar binnen no time de deurbel , rond 16.55u stonden ze al aan de deur vanuit Raamsdonk naar Raamsdonksveer dus super snel klaargemaakt en geleverd. Ik zei tegen het meisje o nu al ik had het pas over driekwart besteld....ze zei nou da's nu beter toch. Uhhh..... Het eten was koud het vlees en de friet gewoon echt koud erg jammer. Ik denk als het eten warm was geweest dat het echt lekker was geweest.
Eten was matig, verder ben ik al 2 dagen aan het wachten op mijn 2 pizzas doner. Tot op heden niks gehoord noch geroken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid