facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MilAnSa Personeelsdiensten

MilAnSa Personeelsdiensten

Info

MilAnSa Personeelsdiensten, is DE allround leverancier van personeelsdiensten voor Limburg.

Geschiedenis

MilAnSa Personeelsdiensten, is DE allround leverancier van personeelsdiensten voor Limburg. Hieronder verstaan we het detacheren, werven en selecteren, payroll en natuurlijk uitzenden. De arbeidsmarkt vraagt op dit moment om flexibele inzet van werknemers. Werkgevers streven naar flexibilisering om hun positie in de markt te handhaven of te verbeteren

Bundeling van jarenlange ervaring blijkt een succesvolle formule te zijn en dit resulteert in tevreden uitzendkrachten als ook tevreden bedrijven. Voor MilAnSa Personeelsdiensten gaat het om de juiste kandidaat op de juiste plek. Door de persoonlijke en zeer flexibele werkwijze van MilAnSa Personeelsdiensten kan MilAnSa Personeelsdiensten voor een werkgever snel en goed personeel zoeken en voor een werkzoekende een leuke passende baan.

MilAnSa Personeelsdiensten werkt zonder vestigingen en gaat op zoek naar flexibele HR-oplossingen voor iedereen. Daar MilAnSa Personeelsdiensten geen vestiging heeft en daardoor zit men dus ook niet vast aan openingstijden zoals alle andere bureaus. Onze aandachtspunten zijn aandacht, advies, service en kwaliteit in onze uitzendorganisatie. Hierdoor kan MilAnSa Personeelsdiensten een lage omrekenfactor hanteren en altijd snel inspelen op de beschikbare toppers.

Door onze samenwerking met een partner die zowel NEN 4400-1 gecertificeerd is en aangesloten is bij de ABU, kan MilAnSa Personeelsdiensten zich onbekommerd en 100% focussen op het bemiddelen van goed personeel.



"Wij zijn DE allround leverancier van personeelsdiensten voor Limburg!De arbeidsmarkt vraagt op dit moment om flexibele inzet van werknemers. Werkgevers streven naar flexibilisering om hun positie in de markt te handhaven of te verbeterenBundeling van jarenlange ervaring blijkt een succesvolle formule te zijn en dit resulteert in tevreden uitzendkrachten als ook tevreden bedrijven. Voor MilAnSa Personeelsdiensten gaat het om de juiste kandidaat op de juiste plek. Door de persoonlijke en zeer flexibele werkwijze van MilAnSa Personeelsdiensten kan MilAnSa Personeelsdiensten voor een werkgever snel en goed personeel zoeken en voor een werkzoekende een leuke passende baan."
Adres: Hoensbroek
Telefoonnummer: 0458881324
Stad: Hoensbroek


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30

Recensies
Jarenlang samen gewerkt met Milan en Sascha! Foto zegt genoeg. Thanks heren!
Familiebedrijf met korte lijnen voor werknemers en werkgevers. En daarbij tarieven met een glimlach voor opdrachtgevers.
Doe met Milansa al jaren, met veel succes, zaken met dit bedrijf! Duidelijke communicatie en afspraak = afspraak!
Zeer fijn bedrijf. Komt afspraken na en zijn keurig in zaken afhandelen. Zeer aan te bevelen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid