facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Milano Wierden

Milano Wierden

Info

WELKOM BIJ MILANO!
Genieten van de meest smaakvolle gerechten uit de Italiaanse Keuken van brasserie/restaurant Milano.



"WELKOM BIJ MILANO!Genieten van de meest smaakvolle gerechten uit de Italiaanse georiënteerde keuken van Brasserie Milano."
Adres: Stationstraat 2, 7641 bw Wierden
Telefoonnummer: 0546 577566
ln.nedreiwonalim@ofni
Stad: Wierden
Route: Stationstraat 2
Postcode: 7641 bw


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:00
Dinsdag: 10:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 02:00
Zaterdag: 10:00 - 02:00
Zondag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: milano wierden openingstijden, milano wierden reserveren, milano wierden lunch, restaurant wierden, menukaart milano wierden, milano wierden telefoonnummer, lunchkaart milano wierden, charly wierden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pizzeria Casa di Mario Pizzeria Casa di Mario 112 meter Bestel je scampi krijg je Noorse garnalen. Altijd leuk. Eigenaar zegt dat dit het woo...
Recensies
+ echt hele goeie pizza’s + ambiance is modern, stijlvol, maar ook intiem - akoestiek, je kunt elkaar moeilijk verstaan - geen wijn op de drank op menukaart, daar moet je echt naar vragen. Geen prijzen op de bierkaart - muziek lijkt uit een oude am-radio te komen.
Plekje binnen waar zowaar een airco aanwezig was zeker een pluspunt want buiten loeren de wespen naar je eten bediening was vlot en na een het nuttige van het eerste drankje en doorgeven van het hoofdmenu begon het lange wachten. Wijzer geworden van eerdere restaurants waar het ook lang duurde en je bestookt met vragen van de bediening of we nog iets te drinken wilde, heel langzaam uit mijn glas gedronken. Na 1,5 uur wachten wachten kwam dan eindelijk het bestelde eten. Pizza's waren echt lekker. Lasagne was wel een bak waarvan de bladen ook van kaas waren plus het kaas wat al door het gehakt zat. Kortom een bak vol met kaas. Had speciaal geen voorgerecht genomen om dan een lekker ijs sorbet te nemen maar het lange wachten wilde ik dat niet nog een keer meemaken dus maar afgerekend en weggegaan. Zal wel te maken hebben met een tekort aan koks maar je wilt eten en niet lang wachten om uitgemolken te worden met drankjes. Mij zien ze voorlopig niet meer in restaurants.
Eten was wel lekker maar te Kleine porties en bediening was niet vriendelijk het leek haast wel of ze ons de tent uit wilden werken er werd niet eens gevraagd of we een toetje na wouden. Toilet was verstopt al met al Milano is erg achteruit gegaan naar mijn mening
Leuk restaurant, vriendelijk personeel en lekker gegeten. Een aanrader wat mij betreft.
Erg lekker gegeten. Vlotte vriendelijke bediening en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Terras is aan de kleine kant. Maar niet echt hinderlijk. Kortom, zoek je een leuke plaats om een goede maaltijd te genieten. En je wilt eens iets anders dan aardappelen met een schnitzel, dan is Milano een goede keus!
Prima plek voor een lekkere lunch. Sfeervol ingerichte ruimte met comfortabele stoelen en banken. Wij hebben heerlijk geluncht: een plank met allerlei kleine hapjes waaronder een tomatensoepje, een stuk pizza, broodjes met filet, salade en zalm en een kroket.
Drankjes duur. Wijn €7,50 Salade lekker
Erg goed en lekker eten, personeel is erg vriendelijk. Een mooie en verzorgde horecagelegenheid
Gisteren pizza gegeten. Hadden weinig smaak. Broodjes die je eerst gratis kreeg moet je betalen. Aperol was niet lekker. Was laf niet sprankelend maar wel 7.50. Vragen om WiFi, u heeft toch wel 4g!! Airco deed het binnen niet. Binnen was net zo warm als buiten. Al met al teleurstellend. Fam. Tabois en Jellie.
Oké om hier te gaan eten. Spareribs, pasta, pizza. Uitgebreide kaart. Aardig personeel. Weizen van de tap. Aangeklede koffie/thee prima alternatief voor toetje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid