facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Milano Döner & Pizzeria

Milano Döner & Pizzeria
Adres: Halsterseweg 26, 4661 KN Halsteren, Nederland
Telefoonnummer: 0164 856 410
Staat: Noord-Brabant
District: Bergen op Zoom
Stad: Halsteren
Route: Halsterseweg
Huisnummer: 26
Postcode: 4661 KN


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 16:00–21:00
donderdag: 16:00–21:00
vrijdag: 16:00–22:00
zaterdag: 16:00–22:00
zondag: 16:00–21:30

Recensies
Al meerdere keren besteld. Steeds miste we wel iets zoals extra bakjes saus enzo. bestel je iets extra op je pizza halen ze de helft van het normale gewoon eraf.nNu 3 broodjes besteld en ontvang je hem zo verbrand dat het papier in het broodje gebakken zit.nnGeen excuus helemaal niks kon er vanaf. Erg slecht en voor ons de laatste keer dat we er iets besteld hebben.
Ik overdrijf niet als ik zeg dat ik nog nooit zo'n lekkere Turkse pizza heb gegeten, en hij was nog aardig snel klaar ook. De bediening was aarding, de tent was goed verzorgd en makkelijk te bereiken. Zeker een aanrader.
Gister avond na de crematie van mijn vader 20 pizza's besteld, van te voren netjes de bestelling via de site alvast doorgegeven en even nagebeld of alles oké was. De eigenaar gaf aan dat zijn Nederlands niet altijd even goed was maar wat deed die man zijn best! alle 20 pizza's waren volgens bestelling klaargemaakt, en alles even lekker en warm, ongelooflijk knap want het was een grote bestelling... Bedankt voor de eerlijke service en het op tijd klaar hebben van de bestelling. En ook fijn dat je via de site voor elke pizza een aanpassing kan doen... heel duidelijk en handig. WIJ ZIJN DIK TEVREDEN, DANK U WEL
Wat een verschrikkelijke toko.nRuim 2 uur moeten wachten op ons eten na er zelf minimaal 2x achteraan te moeten bellen.nElke keer werd er gezegd we zijn er met 10-15min…nToen de bezorger aankwam viel ook alles nog eens op de grond. Wij bestellen er niet meer!
Echt de allerbeste pizza en donerzaak in de omstreek Halsteren Bergen op Zoom en Steenbergen. Vingers bijna verbrand aan de kapsalon zo warm. Pizza kip doner speciaal ook perfect. Had besteld voor 19.00 en de bestelling was geen minuut eerder of later. Bestel hier ongeveer 1X per maand heb echt nog nooit iets te klagen gehad. Alles vers niet te vet TOP zaak!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid