facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MIKS grafisch ontwerp

MIKS grafisch ontwerp

Info

....grafische ontwerpen
met een persoonlijk karakter....

Adres:
Telefoonnummer: +31653659777
Stad: Ingen


Openingstijden

Maandag: 08:15 - 17:00
Dinsdag: 08:15 - 17:00
Woensdag: 08:15 - 17:00
Donderdag: 08:15 - 17:00
Vrijdag: 08:15 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kleurenmiks, Huisstijl inspiratie, Huisstijl voorbeelden
Recensies
Goed advies. Vakkundig. Pretig
Karin heeft een mooi logo en visitekaartje voor mij ontworpen. Helemaal in lijn met wie ik ben en hoe ik mijn coaching doe! Fijne, en snelle communicatie tijdens vormgeefproces.
Karin heeft een geweldige open en positieve persoonlijkheid en denkt graag met je mee. Het resultaat van mijn visitekaartjes was ook echt te gek en helemaal passend bij mijn wensen!
Karin is een heerlijke spring in het veld met blije energie. Als het op ontwerpen aankomt kan ze goed luisteren en een perfecte vertaalslag maken van jouw wens. Heel blij met dat wat ze voor mij heeft gemaakt!
Karin is zeer creatief, snapt wat je bedoelt, werkt snel en voor een eerlijke prijs. De folder die ik heb laten ontwerpen in 2017 voldoet nog helemaal. De woorden die ik haar meegaf waren; fris, modern, vrouwelijk, persoonlijk, oprecht. Dat heeft ze precies gedaan!
Karin Huiberts van MIKS verzorgd al bijna 25 jaar naar volle tevredenheid onze lay-out en is daardoor mede het visitekaartje voor ons bedrijf. Ga zo door!
Miks is een professioneel en creatief grafisch ontwerp bureau. Karin van Miks werkt zeer pragmatisch en snel, komt haar afspraken na en zorgt voor creatieve ontwerpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid