facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Miko Coffee Roasters

Miko Coffee Roasters

Info

Miko Esprenzo levert al jarenlang diverse koffie- en espressomachines. Espresso totaal service, één telefoonnummer voor alles!



"Miko weet alles van koffiebonen en het branden van koffie. Al sinds 1801 ligt onze passie bij koffie en het leveren van een superieure kwaliteit. Onze vers gebrande koffie wordt vervolgens geleverd aan professionele eindgebruikers.Je komt ons tegen in de horeca, retail,kantoren, onderwijslocaties, verzorgingshuizen en sportkantines. Koffie en thee zonder zorgen uit professionele automaten. Of je nu een espressomachine voor in de horeca, een koffieautomaat voor op het werk of een filtervoorziening voor in de vergaderzaal zoekt, wij hebben de juiste apparatuur. In combinatie met onze koffie- en theeconcepten kies je met Miko voor een complete koffiepartner."
Adres: ABC Westland 243, 2685 DC Poeldijk
Telefoonnummer: 0174-212349
Stad: Poeldijk
Route: ABC Westland 243
Postcode: 2685 DC



op zoek naar gerelateerd: Miko Coffee Turnhout, Eshop Miko coffee, Miko koffie machine, Miko Dessert koffie, Miko Koffie Wikipedia, Miko koffie cups, Miko uk, Miko kaffee gmbh
Recensies
Kwaliteit van de apparatuur alsmede de geleverde koffiebonen is uitmuntend. De echte Italiaanse smaak. Belevenis zoals ook ik dat in de showroom wil creëren. En de service is top. Echt een aanrader als je jouw klanten en collega's het beste wil voorschotelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid