facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mike on the bike

Mike on the  bike

Info

Leuke motor verhalen, en andere motor gerelateerde onderwerpen. Voor motorrijders door een motorrijder. Verhalen in een leuk jasje!



"Als adventure motorrijders zijn wij altijd op zoek naar de beste onderdelen om onze motoren te updaten. Mijn passie voor adventure heeft na enkele jaren testen van verschillende merken geleid tot de webshop: Mike on the bikeIk heb een ruim assortiment samen gesteld in onderdelen en kleding, zowel casual als adventure. Ook voor dames!In mijn shop vind je alleen de beste artikelen van de beste merken, alles is door mijzelf geselecteerd en veel dingen heb ik persoonlijk getest! - Mike"
Adres: Eindhoven
Stad: Eindhoven


Recensies
Ik had een privé training geboekt bij Mike, vooral omdat ik onzeker was bij het kort draaien en overgang van verhard naar onverhard. Eerst koffie en toen samen op pad gegaan. In kleine stappen toch een heel stuk verder gekomen dan ik zelf verwachtte, een heel stuk zelfvertrouwen weer terug gekregen. Mike geeft veel tips en ook het waarom legt hij zo goed uit op een manier dat ie bijna in je hoofd kruipt . Hij doet alles voor, maakt veel filmpjes, mooi om terug te kijken . De training ging helemaal op mijn tempo,”het is jouw dag” zei Mike. Op een goede manier heeft hij er voor gezorgd dat ik mijn grenzen verlegde en met een big smile naar huis ging. Er komt zeker een vervolg en met de super goeie begeleiding van Mike vertrouw ik volledig op het niveau te komen waar ik wil zijn. Dit was voor mij al een gouden dag, super gezellig, ongedwongen, verhalen uitgewisseld, veel humor, veel gelachen en lekker gegeten tussen de middag. Blijf alsjeblieft zoals je bent Mike, spontaan, open en positief opbouwend, zonder een vast riedeltje en standaard programma.
Super fijne trainingsdagen gehad bij Mike. Heel veel geleerd door de persoonlijke begeleiding en het enthousiasme van Mike. Veel meer vertrouwen gekregen in het offroad rijden. Niet meer bang voor een zand, grind of blubberpad . En de webshop… goed gevuld en uitstekende service en levering.
Ik had een Basic Training geboekt bij Mike om een zekerder gevoel bij het off-road rijden te krijgen. Ik merkte dat ik daar toch soms wat onzeker in was en dat beperkte mij tijdens mijn reizen. Daar wilde ik vanaf. Na een kop koffie en een praatje gingen we op pad voor het eerste deel. De ochtendtraining vond plaats op een grindpad en er werd geoefend op motorbeheersing, bochten en remtechniek. Mike legt alles heel goed uit, heeft geduld en stemt de training af op jouw wensen. Hij geeft veel tips hoe je jezelf kan verbeteren. En dan blijkt dus dat je veel meer kunt dan dat je zelf denkt! Na de lunch gingen we naar een andere locatie waar we op een zandweg gingen rijden en door de berm tussen de bomen gingen slalommen. In het begin heel onwennig, maar met de juiste begeleiding was ook hier al heel snel vooruitgang in te zien. Het fijne van de training was dat er geen standaard programma wordt afgedraaid. Mike kijkt goed naar jouw nivo en stemt daar de training op af. Maar ondertussen blijft hij je wel uitdagen om het beste uit jezelf te halen en je grenzen te verleggen! Naast het geven van instructies maakt hij ook nog veel filmpjes. Altijd leuk om jezelf terug te zien. Ik heb ontzettend veel geleerd in 1 dag, hele leuke gesprekken gehad en vooral heel veel plezier gehad. Mike is enthousiast en heeft veel humor, dus ook nog heerlijk kunnen lachen tussen al dat geploeter in het zand!
Samen met Mike en een kleine groep met de off-road reis naar Spanje geweest goeie accommodatie goed eten en lekker weer. Maar vooral veel geleerd en mijn grenzen verlegd. Thnx Mike zit eraan te denken volgend jaar weer mee te gaan om toch door de rivierbedding te kunnen rijden. Thnx
Mike houdt de groepen voor offroad trainingen en reizen klein zodat er tijd is voor veel persoonlijke aandacht. Mike kijkt tijdens een training waar je het meest te halen hebt en dat leer je in je eigen tempo. Dus geen vast riedeltje wat bij iedere training wordt herhaald. Maar pas op! Offroad rijden is besmettelijk! Je wilt meer en meer en zult jezelf en je motor steeds meer uitdagen. Maar als je tegen de limiet of tekortkomingen van je motor loopt ben je hier ook aan het juiste adres. In de webshop vind je overal weer een oplossing voor . De meeste producten zijn al getest door Mike, dus ook daar kan je een persoonlijk advies krijgen over de juiste oplossing.
Rijden met Mike on the Bike is fantastisch. Mike weet absoluut waar hij over praat en zal je snel beter leren rijden. Offroad, on road, binnenland, buitenland met Mike is alles leuk. En het is ook nog eens een aardige gast. Doen dus!
Ruime keuze, tips en toelichting uit zijn eigen ervaring en service van Mike is super. Gisteren 23:55 uur heb ik mij spullen opgehaald . Trainingen zijn deskundig voorbereid en fun Aardigste man op aarde. Zo blijven Mike. Jij bent een topper
Heb de beginner offroad gedaan en super goed begeleid lekker gegeten en een hoop gelachen echt een aanrader
Vakkundig advies. Persoonlijke aandacht. Mike heeft onschatbaar veel ervaring en kan je daarom perfect adviseren. Zijn trainingen zijn ook super.
Correcte en snelle afhandeling van de order. Voorafgaand persoonlijk, prettig en no-nonsene geadviseerd. blij met mn aankoop. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Mike on the bike. Mike on the bike adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Mike on the bike. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Mike on the bike delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid