facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mika Distribution

Mika Distribution

Info

Distributeur in audioapparatuur

Geschiedenis

Distributeur van audio apparatuur voor merken als:
Pioneer
Onkyo
Teac
Klipsch
Skullcandy
Wharfedale
Monster
Pluggerz



"Mika zet zich in de markt als merkexpert, dit staat voor de totale ontzorging van zowel de leverancier als de klant waarbij onze vijf bouwstenen centraal staan. Door onze marktkennis, brede netwerk, data gedrevenheid, logistieke fulfilment & marketing skills te delen met onze partner, maakt dit ons gezamenlijk expert op gebied van brand development binnen de Benelux."
Adres: Ruishornlaan 19, Lisse
Telefoonnummer: +31 (0)252- 42 86 50
Stad: Lisse
Route: Ruishornlaan 19


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Mika distribution wharfedale, Mika partner, Octavio streamer, Distributeur worden van een merk, Audiolab, Heereweg 339 Lisse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mooyekind Bedrijfsmakelaars Mooyekind Bedrijfsmakelaars 898 meter Actieve makelaar. Opgeruimd en vriendelijk en staat altijd voor je klaar.
Recensies
Het bedrijf is o.a actief op Marktplaats. Via Marktplaats voor een hele mooie prijs een subwoofer gekocht. De verzending was snel en komt in de orginele doos. Het bedrijf levert mooie merken voor een hele mooie prijs. Als je op zoek bent naar een product die dit bedrijf kan leveren kijk dan eerst op Marktplaats.
Top bedrijf met een nog betere after-sales service. Snelle reactie en oplossingsgerichte actie, houd ik van!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid