facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mijten Veluwe eo

Mijten Veluwe eo

Info

Mijten paardenvoer is top kwaiteit voer uit Belgie.
Nu ook verkrijgbaar in Uddel (nabij Knhs centrum)
En in overleg leveren wij aan huis, ook in Flevoland

Geschiedenis

Vanuit onze bijzondere interesse in goed paardenvoer zijn wij nu ook dealer van Mijten paardenvoer.
Naast het paardenvoer verkopen wij ook alle verzorgingsproducten van Mijten en Vividerm.


Afhalen 7 dagen in de week mogelijk op afspraak.
Bij grotere hoeveelheden bezorgen eventueel mogelijk.
Uiteraard kunt u ook contact opnemen voor voeradvies.

Kijk voor meer informatie ook op:
www.mijten.be
http://www.vividerm.com/NL/index.html



"Vakantie op de Veluwe? Welkom in Kroonjuweel, een luxe vakantiewoning met 100% privacy, gelegen aan de rand van het bos. Dit topcomfort vakantiehuis ligt net buiten Uddel, het rustige dorpje tussen Harderwijk en Apeldoorn.Kroonjuweel grenst direct aan de Kroondomeinen, u loopt of fietst vanuit uw vakantiehuis zo de ongerepte natuur in. De vakantiebungalow zelf is van het allerhoogste comfortniveau. Niets ontbreekt voor een onvergetelijke vakantie. Relaxter genieten van de ongerepte natuur? Bestaat niet."
Adres: Garderenseweg 51, Gelderand Uddel
Telefoonnummer: 0642229521
Stad: Uddel
Route: Garderenseweg 51
Postcode: Gelderand


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Versteeg Holdijk Autobedrijf Versteeg Holdijk 680 meter Onlangs heb ik een prachtig autootje gekocht bij dit bedrijf. Voor kerst mochten we k...
Boeve TuinTotaal Boeve TuinTotaal 774 meter
Het Mysterie van Het Mysterie van 1 km Het Mysterie van...
Nld-Ndmc Nld-Ndmc 4 km De Nationale Datalink Management Cel is een Nederlandse defensie-eenheid bestaande ui...
Recensies
Een prachtig vakantie huisje. Met uitzicht op het mooie gazon en bos. Bij aankomst in het schone huisje was een leuk welkomstpakket. De airco was ideaal met de buiten temperatuur van 38 graden De jacuzzi was echt genieten! Het is goed gelegen alles is in de buurt. De weg is wel erg aanwezig wat wij thuis niet gewend zijn. Verder hebben wij een top vakantie gehad!
Heel mooi, luxe en splinternieuw huisje op de Veluwe! Huisje is sfeervol ingericht, heel strak en netjes en is gedaan door iemand met gevoel voor design. Jacuzzi was genieten: groot, lekker warm en met uitzicht op de diepe tuin met mooie bomen. Er stond een welkomspakketje klaar en voor iedereen lag er een luxe badjas. Daardoor voelde het echt als een weekendje wellness. Ook de veranda die je kan openschuiven met houtkachel zorgde voor veel ontspanning. Aardige eigenaar, flexibel en denkt mee. Enige verbeterpunten: ligbedden voor in de tuin en boven vier kleine nachtkastjes om bijvoorbeeld je telefoon/boek/oordoppen op te leggen. Absolute aanrader dus! Enne... Bij restaurant Op de Brink in Elspeet kan je heel goed eten voor een goede prijs.
Dit jaar voor het eerst bij een particulier een vakantiehuis geboekt. En wat voor één. Via een mooi en lang oprijpad kom je bij de woning aan. Goed ontvangen bij het huisje. Binnen is opvallend goed schoongemaakt, zeker als we dat vergelijken met Landal vakantieparken etc.. Alles voelde beter en mooier aan dan dat de foto’s op de website deden vermoeden. Het riante terrein met een geweldig onderhouden gazon met je eigen bos in het verlengde daarvan. Een zeer smaakvol ingerichte woning en onze topper: de serre met de hoekbank en het haardje. De trap en de loft vonden onze kinderen geweldig. En om aan het einde van de dag te ontspannen in de ruime jacuzzi. Voor ons gaf het huis al het ultieme vakantiegevoel, maar ook daarbuiten is van alles te doen en te beleven. Er zijn een aantal leuke restaurants in Elspeet. En Apeldoorn met o.a. de Apenheul en het Klimbos ligt op nog geen 20 minuten rijden. Wij hebben genoten.
Wij keren hier nooit meer terug. Je betaalt 200 euro schoonmaakkosten voor een weekendverblijf. Bij vertrek aangegeven dat we vaatwasser hebben aangezet. Dat was ok zei de eigenaar. Vervolgens mailt hij later dat hij EUR 22,50 van de borg inhoudt omdat de vaatwasser niet was uitgeruimd. Huisje is daarnaast veel te duur voor wat je krijgt en erg onpraktisch ingedeeld. Erg jammere ervaring en zonde van het geld.
Vertaald door Google Een van onze beste verblijven in NL! Vriendelijk personeel, schoon&luxe huis, Juliana toren/Apenheul/Paleis 'Loo liggen allemaal op 20 min rijafstand. Hield van de hottub en de grote privétuin met onze familie. Absoluut een plek om terug te gaan. Origineel One of our best stay in NL! Friendly staff, clean&luxe house, Juliana toren/Apenheul/Palace 'Loo are all within 20min driving distance. Loved the hottub and the large private garden with our family. Definitely a place to go back.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid