facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor mijnTafel Sneek

mijnTafel Sneek

Info

mijnTafel biedt particulieren, hobbyisten en ondernemers de kans om op een laagdrempelige manier tweedehands, nieuwe en zelfgemaakte spullen te verkopen.

Geschiedenis

mijnTafel is geïnspireerd op het winkelconcept ‘itsepalvelukirpputori’ (zelfbedieningsvrijmarkt) dat al 25 jaar een begrip is in de Finse samenleving.

Sinds 2013 biedt mijnTafel als familiebedrijf in Nederland op laagdrempelige en innovatieve wijze een platform, diensten en producten aan om optimaal te bemiddelen tussen verkoper en koper in tweedehands, nieuwe en zelfgemaakte spullen.

mijnTafel gelooft in de kracht van franchising door samen met lokale ondernemers bij te dragen aan een betere toekomst in een gelukkige, sociale en duurzame leefomgeving.

Adres: Oppenhuizerweg 17, 8606 AP Sneek
Telefoonnummer: 0515725995
Stad: Sneek
Route: Oppenhuizerweg 17
Postcode: 8606 AP



op zoek naar gerelateerd: mijnTafel vestigingen, Mijn tafel Groningen, Mijn Tafel Zutphen, Mijn Tafel Stadskanaal, Mijn tafel Elburg, Reserveer mijn tafel nl, Mijn Tafel Leeuwarden, Mijn Tafel Winschoten
Recensies
Goede plaats, vlakbij goedkoop parkeren. Vriendelijk behulpzaam personeel. Ook voor betaalbare kadootjes gewoon lekker naar mijnTafel gaan.
Leuke winkel met daarin verschillende kleine winkeltjes met nieuwe en tweedehands spulletjes. Iedereen kan een tafel huren en zijn spullen verkopen.
Mijn tafel is leuk om te kijken en voor weinig heb je wat leuks.
Mooie tent met 2e hands en nieuwe artikelen van allerlei aard. voor de sneupers onder ons een must om af en toe te bezoeken.
Leuke dag vandaag alles te vinden.
Super leuk om rond te kijken soms wel wat te duur
Leuk om oude spulletjes te zoeken.
Altijd weer spannend wat ik er ga vinden!
Heel leuk winkelen als je leuke oude spullen zoekt. Goed concept
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid