facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mijnsheerenland Stamineeke

Adres: Brabersweg 10, Maasdijk
Telefoonnummer: +31186613061
Stad: Maasdijk
Route: Brabersweg 10


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
McDonald's McDonald's 24 km We dachten even snel mc te gaan eten. Ik denk dat ze personeelstekort hebben want het...
Recensies
Nieuwe eigenaar dus ..... veranderingen. Dat is niet erg, geeft niks. Dingen veranderen in het leven en soms is dat goed. In dit geval niet. We aten de Chateaubriand. Dat was altijd onze favoriet. Die was veranderd naar rijk aangekleed met bijgerechten in iets minimalistisch. De rode wijn was lauw en werd op mijn verzoek even in de koelkast gelegd. We gaan helaas op zoek naar een ander restaurant waar we, na het afrekenen van iets meer dan €100,--, hopelijk wel met een tevreden gevoel naar huis gaan.
Zaterdag,7/5/2022, naar aanleiding van ons 50jr.huwelijk met naaste fam.leden hebben wij hier wezen eten,TOPPY....
Het eten was heel lekker, alleen een beetje fris omdat ik bij het raam zat.
Gezellig restaurant met mooi terras. Rustig gelegen. De bediening is prima en lekker informeel. De kwaliteit van het eten is goed. Wij waren er voor een familiebijeenkomst in een zaal. Het was gezellig maar de akoestiek is daar wel een nadeel. Moeilijk om elkaar dan te verstaan.
Net als voorgaande jaren behalve dan in coronatijd toen mocht het niet uitstekende paasbrunch. Goed verzorgd en alles van uitstekende kwaliteit. Wij hebben 1persoon die geen gluten kan verdragen daar werd uitstekend mee omgegaan. Werd voor hem apart gemaakt. Dit restaurant is daar het beste in. Super fijn personeel.
Met een groep van 11 personen lekker gegeten. Bediening was vriendelijk. Jammer dat er zo weinig andere bezoekers waren, hopelijk lag dat aan de zondagavond.
Niet gezellig en de lunch was ook al niets bijzonders. wel hele vriendelijke en bediening.
De bewoners van de Zijdewinde Puttershoek hebben een goed verzorgde koud en warm buffet gehad,met heerlijke soep vooraf en ijs toe.
Zo gezellig, heerlijk gegeten,super aardige bediening...een aanrader
Fijn restaurant met vriendelijke bediening en lekkere gerechten. Aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid