facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor mijnrijschool.nl

mijnrijschool.nl

Info

mijnrijschool.nl (Twenterand) waar je met veel plezier gaat rijlessen met een instructeur die zich 100% inzet, de coaching en begeleiding is helemaal op jou is afgestemd en er is ruimte voor eigen inbreng en leerwensen.

Geschiedenis

De juiste rijschool voor jezelf vinden is geen makkelijke opgave. mijnrijschool.nl streeft naar 100% kwaliteit en tevreden klanten. Persoonlijke aandacht en begeleiding staat hoog in het vaandel.

Adres: kastanjehoek 18, 7681HN Vroomshoop
Telefoonnummer: 0636512591
Stad: Vroomshoop
Route: kastanjehoek 18
Postcode: 7681HN


Recensies
Met Stephan als instructeur heb je nooit een saaie les. Altijd gezellig en vrolijk als je bij hem in de auto stapt. Dankzij alle leuke en leerzame lessen ben ik in 1x geslaagd!
De keuze gemaakt om te gaan lessen bij 'mijnrijschool.nl', omdat mijn zus hier ook gelest heeft en ze hier een goede ervaring mee had. Stephan is een erg gezellige rij-instructeur, met altijd een goed humeur. Hij legt je alles heel duidelijk en zo vaak als nodig uit. Altijd erg leuke en leerzame lessen gehad. Ik ben in 1x geslaagd en raad deze rijschool zeker aan!
Altijd ontzettend gezellige en leerzame lessen gehad. Stephan is heel erg behulpzaam en het is niet erg om foutjes te maken. Altijd een goed humeur en er wordt genoeg gelachen tijdens de lessen. Zeker een aanrader!
Mijnrijschool was mijn keuze na dat mijn zus ook van Stephan rijles gehad heeft. Dit beviel haar zo goed dat ik voor deze rijschool heb gekozen. Stephan is altijd wel in voor een geintje maar als het op het serieuze aankwam was hij dat ook. Kortom een goede keus! En aan te raden voor de toekomstige leerlingen.
Met een gezellige sfeer leer je op je eigen tempo autorijden. De instructeur stelt je erg op je gemak en geeft juiste tips hoe je jouw rijvaardigheid kunt verbeteren. Aanrader!
Stephan is een leuke, gezellige maar ook behulpzame rijinstructeur waar het niet erg is om foutjes te maken. Ik ging altijd met plezier naar de lessen toe en we konden het goed met elkaar vinden. Lekker mee zingen met de muziek : Ik ben in 1 keer geslaagd en raad mijnrijschool.nl dan ook zeker aan!
Erg vermakelijke en leerzame lessen gehad van Stephan. Door de rustgevende en kalme manier van lesgeven heb ik een erg fijne periode gekend, waarbij de sfeer altijd goed was en ik op eigen tempo heb leren rijden. Mijnrijschool is zeker een aanrader!
mijnrijschool is een hele fijne rijschool! Heb het er erg naar mijn zin gehad! Stephan legt alles rustig en duidelijk uit. Hij geeft je het gevoel dat het niet erg is als iets niet in 1x lukt hij toont veel geduld. Dit is heel fijn voor als je wat onzeker bent. Wat ik persoonlijk heel fijn vond was dat als ik bij hem aangaf dat ik iets lastig vond bijv. een bepaalde route of een bepaalde bijzondere verrichting dat hij het net zolang met je ging oefenen totdat je het onder de knie hebt en er niet meer onzeker over bent. Hij gaat echt specifiek oefenen met dingen die je lastig vind. De rijlessen waren altijd heel gezellig vooral dat hij altijd meezong met de radio was erg gezellig ; Kortom raad ik mijnrijschool zeker aan!!!
Tot nu toe vind ik alle lessen nog leuk, gezellig en natuurlijk erg leerzaam. Hij helpt mij met moeilijke dingen en het geven van tips doet hij ook goed. Als je fouten maakt vindt hij het niet erg. Want je leert er alleen maar van. Ook laat hij in het begin veel filmpjes zien waar je goed kan van leren. En het is een erg fijne en leuke rijschool!
Een super rijschool! zeker een aanrader. De lessen zijn erg leerzaam en het is ook belangrijk dat je rij instructeur gezellig is en dat is hij zeker! Ook geeft hij uitleg door middel van filmpjes en tekeningen en dat is erg fijn : ik zou zeg ; aanmelden !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid