facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mijninterieurstylist

Mijninterieurstylist

Info

Met een persoonlijk interieuradvies krijg je weer rust en sfeer in je huis. Ook helpen we je met mooie oplossingen voor praktische zaken als opbergruimte.



"MijnInterieurStylist is een samenwerking van interieurstylisten. Elke stylist heeft een ander verhaal en we vinden altijd een stylist die bij je past.Dit is het verhaal van Chantal:Mijn naam is Chantal, in 2012 ben ik afgestudeerd aan Artemis HBO interieurstyling. Als interieurstylist geef ik mensen interieuradvies en werk ik regelmatig voor VT Wonen en designbeurs ook werk ik als kleurstyliste voor Histor en Flexa. Ik heb mij inmiddels gespecialiseerd in het maken van interieurplannen voor bedrijven en particulieren. Door gebruik te maken van een interieurplan weten mensen precies hoe hun nieuwe interieur eruit komt te zien en wat hun nieuwe interieur kost. Als je tevreden bent met het interieurplan voeren we dit plan gezamenlijk uit."
Adres:
Stad: Oosterblokker



op zoek naar gerelateerd: Vt wonen stylist inhuren, Styling advies huis, Advies interieur, Interieur advies kosten, Interieur styliste, Goedkoop interieuradvies, Kleurstylist interieur, Interieurplan laten maken
Recensies
Chantal heeft mij en mijn vriendin enorm goed geholpen bij het vinden van een stijl die ons beide aansprak. Na een intake gesprek is ze voor ons aan de slag gegaan en hadden we binnen drie a vier weken een prachtig voorstel ontvangen inclusief lijstje waar we de elementen allemaal konden kopen. We zijn nog in afwachting op de laatste meubels maar we zijn echt blij dat we Chantal ingeschakeld hebben! Ze heeft ons niet alleen enorm geholpen met een frisse blik, maar heeft ons ook enorm veel tijd bespaard omdat we nu niet tig keer naar de woonboulevard op een neer hoeven. Een aanrader voor iedereen die wat nieuws wil, of in ons geval: gaat samenwonen en een compromis zoekt in stijlen.
Fijne samenwerking! Leuk creatief, ondernemend bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid