facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mijnhart Uitvaartverzorging

Mijnhart Uitvaartverzorging

Info

Bij Mijnhart Uitvaartverzorging staan kwaliteit, service en het volgen van persoonlijke wensen hoog in het vaandel. Vestigingen in Oosterbeek, Heelsum en Wageningen.

Adres: Utrechtseweg 220, 6862 AZ Oosterbeek
Telefoonnummer: 026 - 33 33 029
Stad: Oosterbeek
Route: Utrechtseweg 220
Postcode: 6862 AZ



op zoek naar gerelateerd: Mijnhart heelsum, Begrafenisondernemer Wageningen, Karin tax, Herinneringsproducten, Mijnhart Wageningen
Recensies
Een mooi en waardig afscheidsdienst gehad onder leiding van Vera Klomp. Integer, meelevend en met tact leidde ze de dienst in goede banen en begeleidde ze ons als directe nabestaanden. Ook alle andere medewerkers waren uiterst respectvol en professioneel. Alles vanaf het opbaren tot de dienst en na afloop de begrafenis was mooi en waardig geregeld, zelfs in tijden van strengere maatregelen.
Bij de uitvaart van mijn moeder heb ik ondervonden hoe belangrijk het is om je gesteund en begrepen te voelen door de mensen van de uitvaartonderneming. Ik ben hier meer dan tevreden over, we werden als familie echt ontzorgd in alle opzichten.
Wij hebben Mijnhart ervaren als zeer betrokken en empathisch. We raden Mijnhart aan iedereen aan.
In de regio is er geen meer betrokken en ontlastende uitvaartondernemer te vinden. De netheid en medeleven van de medewerkers is ongekend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid