facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mijnes

Mijnes
"Bij Mijnes Jouwes koop je tweedehands kinderkleding van jouw favoriete merken. Mooi, duurzaam en goedkoop!Bestel die prachtige kleertjes online of kom langs op afspraak!"
Adres: Venneperstraat 20 , Nieuw-Vennep 2151 AR, NL
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Venneperstraat 20
Postcode: 2151 AR


Recensies
Ik bestel inmiddels al een paar jaar bij Mijnes Jouwes en ben hartstikke tevreden! Mijn kindje groeit zo op met telkens weer erg leuke en prima in orde tweedehands kleding, waarin hij heerlijk kan buitenspelen in elk seizoen. En het voorkomt toch dat ik telkens echt nieuwe kleding aanschaf. Zo koop je nog bewuster. Alles wordt snel verzonden en de service is duidelijk en vriendelijk.
Ik bestel regelmatig bij Mijnes Jouwes en ben altijd blij met de kleding! Eigenaresse Martine is behulpzaam, lief en snel met haar leveringen :- Ik raad het iedereen aan, want kindermerkkleding blijft vaak lang mooi, waardoor je duurzaam en prijs-vriendelijk kunt shoppen; ideaal!
Zeer goede online winkel voor tweedehands kinderkleding! Ik ben zeer tevreden met de winkel. Ook een hele aardige eigenaar.
Superleuke en mooie kleding, als nieuw! Al meerdere malen hier gekocht en altijd 100% tevreden. Zeker een aanrader!
Ik heb nu al een paar keer kleding besteld via Mijnes Jouwes. Het is altijd snel binnen, goed verpakt in een hergebruikte doos en in goede staat. Kortom: erg tevreden!
Ik ben al een paar jaar vaste klant bij Mijnes Jouwes. Elke keer als mijn dochter een grotere maat nodig heeft ga ik weer even snuffelen in Martine's online winkeltje. Het is er altijd zo gezellig. En zoveel leuke kleertjes en goed gesorteerd, dat ik altijd 2x zoveel koop als wat ik zocht.. Maar dat mag ik dan van mezelf, omdat het tweedehands dus duurzaam&betaalbaar is. Het wordt altijd snel geleverd en voelt veel persoonlijker dan grote online webwinkels. Dus eigenlijk zou ik 10 sterren willen geven :
Mooie kleding. Snel en netjes verzonden. We zijn er blij mee.
Voor mijn dochters heb ik al meerdere keren kleding bij Mijnes Jouwes besteld en ik was altijd meer dan tevreden. Mooie en kwalitatief goede kinderkleding voor een kleine prijs. Prettig contact met Martine en makkelijke afwikkeling via de webshop. Super!!
Fijn aanbod met mooie prijzen en goede service. Ik vind het heel prettig dat je gemakkelijk iets af kunt halen als je in de buurt woont, dat maakt het aantrekkelijk om bij MijnesJouwes iets te bestellen. Martine is ontzettend vriendelijk en flexibel, en onze dochters blij met de fijne kleding.
Geweldige duurzame winkel van tweedehands kleding
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid