facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mijndriepuntssluiting.nl

Mijndriepuntssluiting.nl
Adres: 3945, 3945 Cothen
Telefoonnummer: 030 3200161
Stad: Cothen
Route: 3945
Postcode: 3945



op zoek naar gerelateerd: Nieuwe voordeur met driepuntssluiting, Driepuntssluiting Hornbach, Driepuntssluiting kopen, Driepuntssluiting voordeur kapot, Driepuntssluiting kozijn, Driepuntssluiting deur afstellen, Driepuntssluiting repareren, Meerpuntssluiting krukbediend
Recensies
Echte vaklui! De werkzaamheden werden snel en netjes uitgevoerd. Er was na afloop weinig rommel en de deuren sluiten piekfijn!
Via Google gevonden, Super vlotte service, van de dag van de eerste aanvraag via de website tot plaatsing zat er 3 dagen tussen. Ongekend! Wij zijn erg tervreden over hoe de communicatie verliep, zelfs in het weekend. Alle afspraken zijn keurig nagekomen met een uitstekend eindresulaat. Erg tevreden.
Vakwerk voor een scherpe prijs. Deze week zijn de mannen van Mijndriepuntssluiting langsgeweest om een driepuntssluiting in onze achterdeur te plaatsen ter vervanging van de drie afzonderlijke sloten. Dit om kromtrekken en kieren tocht van de deur in de winter te voorkomen. De klus was in krap anderhalf uur al geklaard. Het slot en overig sluitwerk zit er keurig in en op en werkt feilloos. Zonder enige beschadiging aan schilderwerk of dergelijke. Uiteraard moet ik nog zelf de oude slotkasten dichtstoppen maar dat komt wel bij de volgende schilderbeurt. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.
Zeer betouwbaar en snelle reactie. Ze hebben topwerk geleverd tegen een eerlijke prijs. Ik ga ze zeker bij eenieder aanraden . Zeer tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid