facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mijndeurvanstaal.nl

Mijndeurvanstaal.nl

Info

Wij leveren en monteren staal producten tegen zeer scherpe tarieven. Zodat iedereen kan genieten van de sfeer en uitstraling van een stalen deur!

Geschiedenis

Wij leveren en monteren stalen en glas producten tegen zeer scherpe tarieven. Zodat een ieder kan genieten van de sfeer en uitstraling van een unieke stalen deur!

Producten

Mijndeurvanstaal.nl levert en monteert hoogwaardige staal producten tegen scherpe tarieven. Onze ervaren vakmensen maken iedere dag unieke ontwerpen geheel op maat en volledig naar de wensen van onze klanten. Bijna alles is mogelijk en hierin denken wij graag met je mee. Kortom voor iedere situatie en ieder interieur een passende oplossing. Wij gaan in ieder geval geen enkele uitdaging uit de weg. Dus wat is jouw ontwerp?



"Mijndeurvanstaal is specialist in staal producten. Wij leveren en monteren hoogwaardige staal producten tegen scherpe tarieven. Onze ervaren vakmensen maken iedere dag unieke ontwerpen geheel op maat en volledig naar de wensen van onze klanten. Bijna alles is mogelijk en hierin denken wij graag met je mee. Kortom voor iedere situatie en ieder interieur een passende oplossing. Wij gaan in ieder geval geen enkele uitdaging uit de weg. Dus wat is jouw unieke ontwerp?"
Adres: Rijsenborch 333 (ander bezoekadres), 4132HV Vianen
Telefoonnummer: 0302374000
ln.laatsnavruednjim@ofni
Stad: Vianen
Route: Rijsenborch 333 (ander bezoekadres)
Postcode: 4132HV


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ASGRO ASGRO 157 meter Goeie zaak,leuke mensen en Goeie service. Was er voor me werk. goed geholpen
Pilz Nederland Pilz Nederland 537 meter Training 't.b.v. nieuw systeem PSS4000
Protec Industrial Doors B.V. Protec Industrial Doors B.V. 585 meter Protec Industrial Doors focuses on the production, development, engineering, consulta...
IP LED bv IP LED bv 617 meter Fantastische service ,kwaliteit staat hoog in het vaandel
G van Leeuwen Recycling BV G van Leeuwen Recycling BV 677 meter Er werkt een soort zwerver
Buiscar Cargo Solutions BV Buiscar Cargo Solutions BV 1 km Buiscar Cargo Solutions in Holland, the Netherlands is the leading Quality manufactur...
Compressor Systems Holland B.V.  / Hydrodiesel- a CSH company Compressor Systems Holland B.V. / Hydrodies... 1 km Welcome to Compressor Systems Holland! We design, engineer, package, test, start up,...
Tripa Converting Solutions B.V. Tripa Converting Solutions B.V. 2 km Tripa Converting Solutions - uw partner voor slimme lasertoepassingen
Recensies
Vandaag is onze schanierdeur geplaatst, echt vakwerk. En niet alleen de deur is prachtig, ook het hele aankoopproces is prima geregeld. Van het verkoopgesprek met Lisa, de offerte van Kaylee, het inmeten door Lars tot het plaatsen door Marco. Allemaal prettig, persoonlijk en professioneel. Kortom: fijn bedrijf met mooi product en persoonlijke dienstverlening.
Gewoon TOP !! Snel contact, afspraak=afspraak, en wat een geweldig mooie taatsdeuren hebben ze geplaatst bij ons! Aanrader dus!
Gehele proces, van reactie op de offerte aanvraag tot aflevering en montage, is meer dan prima verlopen. Blij met mijn kwaliteitsdeur! Maarrr ... Dit was mijn review van nèt na de levering van mijn deur. Echter, al snel bleek dat de ramen in de sponningen niet goed verlijmd zaten, los kwamen en beweegbaar waren. Na melding volgde een servicebezoek, waarin e.e.a. knullig verholpen werd met een dikke 'rups' van te veel gebruikte wit/transparante lijm overduidelijk zichtbaar en bijzonder ontsierend op mijn mooie deur. Hierover heb ik in eerste instantie via Whatsapp gereclameerd en werd beloofd dat men er een keer naar zou komen kijken. Inmiddels zijn we een jaar verder en worden meerdere mails met een net en vriendelijk verzoek om de kit-rups weg te halen/het probleem op te lossen simpelweg niet beantwoord. Met andere woorden, als de koop gedaan is, heeft men geen tijd of zin om een door henzelf gecreëerd probleem op te lossen. Mails worden gewoon niet beantwoord. Het probleem van de losse ramen binnen een jaar in de sponningen a.g.v. niet goed plakkende lijmstrips heb ik van nog een koper kunnen vernemen. Hetzelfde euvel en ook geen respons op zijn verzoek per Whatsapp om dit op te lossen. Alles bij elkaar toch een naar gevoel over de aankoop van mijn deur bij mijndeurvanstaal.nl. Ik sta vanzelfsprekend open voor een verlate service en gun het bedrijf het allerbeste. Maar, deze manier van werken is niet fatsoenlijk en niet professioneel.
We hebben in totaal 1 jaar moeten wachten op onze woning. Al vroeg in het proces zijn we bij Mijndeurvanstaal langs geweest om te kijken wat er mogelijk is. Ons showroom bezoek hebben wij als zeer prettig ervaren. Fijne aanbevelingen en punten om rekening mee te houden. We zouden eerst een deur met 3 ramen kiezen maar door het advies kwamen we erachter dat er toch meer kon en vonden we uiteindelijk een heel ander ontwerp mooier. En daar hebben echt geen spijt van! Een paar weken geleden is alles geplaatst en dat verliep heel soepel. De heren zijn aardig, vriendelijk en echt handig. Ze hebben alles netjes achter gelaten en waren sneller klaar dan dat wij hadden verwacht. Dit bedrijf zou ik echt aanraden voor iedereen die op zoek is naar stalen deuren. Ze werken netjes, professioneel en denken echt goed mee.
Mega aanrader! Kijk niet verder en kies voor kwaliteit. Top service en ontzettend vriendelijke, professionele medewerkers. Ze hebben alles op alles gezet dat wij de deur zouden hebben met kerst en dit is gelukt. Alles is perfect verlopen, van ontwerp tot installatie. Bedankt Yvet en mannen. Jullie zijn toppers!
Zeer teleurstellende ervaring met Mijn Deur van Staal… Prachtige producten maar bedroevend slechte after sales en service. Bij een order van 4 deuren, 1 trapleuning, 1 barkast en 1 openkledingkast mag je toch wel wat service verwachten maar helaas... Bij problemen totaal geen hulp en communicatie. Er wordt gewoon niet gereageerd op email. Twee jaar terug bij een ontsporing van de schuifdeur was de communicatie al moeizaam maar na veel whatsapp-contact werd het probleem verholpen. Vorig jaar december een mail verzonden betreffende een irritante piepende deur . Weer geen reactie en na een aantal keer telefonisch contact gehad te hebben, zonder resultaat, heb ik contact opgenomen met Lisa. Uiteindelijk is in februari een monteur bij ons geweest en hij gaf direct aan dit ook een zeer storend geluid te vinden. Hij heeft beide deuren omhoog "geflipt" en olie in en tussen de scharnieren gedaan. Na een uur begonnen de deuren echter al weer te piepen. Onmiddellijk de klantenservice gesproken en die adviseerde om het even aan te kijken. Half februari, half maart én half mei weer contact opgenomen, werd beloofd dat er contact met me zal worden opgenomen maar helaas… Hierna nog een uitgebreide klacht ingediend maar ook daar weer geen reactie op. Of ja, toch een telefonische reactie: we moeten maar het geluid accepteren of zelf de deuren moeten smeren, aangezien jullie niet iedere keer naar ons kunnen komen. Jongens toch, we praten hier niet over 1 deurtje van de gamma van 500 euro he. Bijzonder slecht dit! We zijn inmiddels een half jaar verder! Hoe moeten we de deuren smeren als het hun geeneens lukt het probleem op te lossen? Voorkom ergernissen en koop ergens anders! Oh, een review van ons op social media werd direct door Mijn Deur van Staal verwijderd...
Ik ben zeer fijn geholpen door de medewerkers van mijndeurvanstala. Al mijn vragen zijn altijd netjes beantwoord en ik heb uiteindelijk een zeer nette en mooie deur met vast raam gekregen. De installatie jongen was ook een aardige jongen die zeer netjes werkt.
Langs geweest bij de showroom, super mooi! Ik ben professioneel te woord gestaan, er werd goed geluisterd naar mijn wensen en meegekeken welke opties haalbaar waren voor mijn woning. Ik kreeg snel reactie via de mail en werd telefonisch netjes te woord gestaan. De deur zelf ziet er netjes en strak uit en is mooi gemonteerd. Ik zou iedereen mijndeurvanstaal aanraden als je voor een goede prijs/kwaliteitverhouding wilt gaan.
Nog steeds interesse, maar negeren je volledig en wekenlang als je vragen per mail stelt. Jammer, dan zal er geen behoefte zijn aan nieuwe klanten en kijk ik wel even verder.
Een overzichtelijk en eenvoudig proces van idee tot aan een vakkundige geplaatste prachtige stalen deur, geheel naar eigen smaak. En bovendien bijzonder vriendelijke en professionele hulp bij dat proces als ook bij installatie. Kortom, een aanbeveling waard!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid