facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mijncamperhuren.nl

Mijncamperhuren.nl

Info

Camper huren in Bronckhorst

Geschiedenis

Huren bij een particulier



"camper verhuur camper huren verhuur kampeerwagens motorhomesgoedkope camper huren verhuur kampeerautokampeerwagen huren huurcampers motorhomes huren Camper kopeneen mobilhome huren mobilhome nederlandtoercaravan huren camping huren nederlandcamper te huur camperbusje huren nederlandgoedkoop camperverhuur kampeerauto kopencampers nieuw caravan verhuur motorhome te huur mobilon te huur motorhome nederlandmobilhome verhuur 4 persoons camper kopenbuscamper verhuur 2 persoons campertoercaravan te huur camperverhuur nederlandcamperbusje te huur campervan te huur camper huren nederland mobile home huren nederlandverhuur camping nederland mobilhome"
Adres: Wichmondseweg 23a, 7255KX Hengeloo, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: +31610846644
Stad: Hengeloo
Route: Wichmondseweg 23a
Postcode: 7255KX


Recensies
Afgelopen 3 weken met camper Madelief op stap geweest. Dat is ons uitstekend bevallen. Vooral de goede service van Erik. 1 belletje met een vraag en hij staat direct voor je klaar. Madelief is een heel fijne camper niet te groot dus je komt niet gauw in de problemen en vindt op elke camping wel een mooie plaats. Wij zijn de Romantische Strasse af gereden tot Schwangau en hebben daar natuurlijk het Disneykasteel bezocht. Toen naar de Bodensee en het eiland Mainau. Ondertussen werd het tijd voor de terugreis via de Moezel. We hadden de fietsen mee en hebben die ook veel gebuikt. Dankzij de trekhaak konden we onze eigen fietsendrager gebruiken. We gaan zeker nog een keer bij Erik een camper huren en kan zijn bedrij iedereen aan bevelen.
Wij hebben de camper 10 dagen gehuurd in april 2021. Tijdens onze trouwdag was de camper onze tweede trouwauto. Hiermee reden wij samen met onze gasten onze 'Route 21'. Na onze trouwdag zijn wij ermee op huwelijksreis gegaan. Fietsen achterop, boot achterin...wat hebben we genoten. Alles zat erbij en de service verder was ook uitstekend!
We hebben een fantastische vakantie gehad, mede dankzij Erik en zijn compagnon Rik met zijn GoldFinger. De GoldFinger heeft ons moeiteloos op de mooiste plekjes in het Alpen gebied gebracht. En met de zeer complete inventaris ontbrak het ons aan niets. Op de service was ook niets aan te merken, met de rijvaardigheidstraining, de instructies en de goede bereikbaarheid tijdens de vakantie voor vragen. Ook de nazorg was uitmuntend. Vol vertrouwen zullen we een volgende keer weer bij Mijncamperhuren.nl een camper huren.
Wij zijn afgelopen 4 weken weggeweest met camper Bloem van Erik. Camper was perfect. Erik vooraf en tussendoor altijd bereikbaar voor vragen. En ook de rijvaardigheidstraining vooraf was eerste keer dat we met camper op vakantie gingen was zeer nuttig. Aanrader!
Afgelopen weekend zijn wij met 4 volwassenen op pad geweest met de camper ‘GoldenEye’ van mijncamperhuren.nl. Als onervaren camperaars hebben wij al het moois van Camperen ervaren en zijn wij volledig ontzorgd. Een uitgebreide uitleg met tips, weetjes en belangrijke informatie is ons door Erik in alle rust verteld zodat wij met zekerheid op pad gingen. Tijdens het kampeerweekend bleek dan ook alles wat wij nodig hadden aanwezig was. Van complete tuinset tot deurmatten, schoonmaakartikelen tot volledig uitgeruste keukenartikelen. De gehuurde camper was van alle gemakken voorzien en ook belangrijk; veel opbergruimte waardoor het met vier volwassenen een fijne, ruime ervaring was waarbij je kon meenemen wat je nodig dacht te hebben. Conclusie: wij hebben genoten, zijn ontzorgd en fan! Waarvoor dank aan Erik van mijncamperhuren.nl
+ goede service + snel en prettig contact + zeer flexibel qua ophaal tijden + nette camperbus die voorzien is van alles + goede prijs/kwaliteit Bus 'Bronckhorster Wit' rijdt heerlijk soepel.
3 weken op reis met Camper Madelief, gehuurd bij mijncamperhuren.nl Nadat we eigenlijk vorig jaar al zouden gaan, dan toch dit jaar op reis. Ons oorspronkelijke idee was de Noordkaap in Noorwegen, helaas kon dit niet doorgaan, maar 3 weken in Nederland op vakantie, met maar 1 dag regen, was zeker net zo leuk. De camper was van alle gemakken voorzien, en voor mij was dit zelfs de eerste keer kamperen. Super goed geholpen door Erik, en bij vragen werd er snel gereageerd. Uiteindelijk toch op de Noordkaap geweest, maar dan die van Nederland. Mochten we in de toekomst weer willen huren, komen we zeker terug bij Erik.
Heel fijn om een verhuurder te hebben die de tijd voor je maakt om echt alles aan een onervaren camperaar uit te leggen. Dat was een goede voorbereiding voor onze eerste zeer geslaagde camperreis.
Twee weken met de Camper op stap geweest. Perfecte service en afhandeling door Erik. Was voor ons de eerste keer. Goed bevallen en gaan we weer doen. Erik bedankt.
We zijn voor de eerste keer op vakantie geweest met een camper en het is ons enorm goed bevallen. Het contact met de eigenaar van mijncamperhuren.nl is persoonlijk, helder en laagdrempelig. Er zijn geen addertjes onder het gras en in overleg is heel veel mogelijk. Het feit dat we de mogelijkheid kregen de huurperiode te verplaatsen zodat we ondanks de coronacrisis toch op vakantie konden gaan waarderen we zeer. Kortom, het is zeker een aanrader om via mijncamperhuren.nl een camper te huren voor een heerlijke vakantie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid