facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mijn Moment Coaching Asinotherapie Recreatie met Ezels

Info

Counselling, Coaching, NLP, Asinotherapie met ezels (net als dolfijntherapie) Recreatie met ezels.
Voor kinderen, volwassenen en ouderen met een hulpvraag op uiteenlopende vlakken: stress, burn-out, dementie, autisme, ADHD, psycho sociale problemen.

Geschiedenis

Counselling en Coaching op basis van NLP in combinatie met Asinotherapie (dit is ezeltherapie en is vergelijkbaar met dolfijntherapie) helpt kinderen, volwassenen en ouderen die vast dreigen te lopen of vast zijn gelopen in het dagelijks leven. Counselling en Coaching is een krachtige manier van persoonlijke begeleiding en ondersteuning om met diverse vragen en problemen om te gaan. Door middel van gesprekstechnieken wordt gewerkt aan persoonlijke groei. Een combinatie van gesprekstechnieken en Asinotherapie kan ondersteunend werken en inzicht in je persoonlijke proces kan verworven worden. Asinotherapie kan iemand tot rust brengen, contact met de ezel kan een troostende functie hebben, angsten kunnen verminderen, toename van ontspanning, stijging van zelfbeeld/zelfvertrouwen en betere verwerking van emoties. Asinotherapie is geschikt voor kinderen, volwassenen en ouderen met spanning, stress, burn-out, gevolgen van gepest worden, depressie, motorische beperking, autisme, dementie.



"Vastgelopen op je werk door stress, geen motivatie meer, werkdruk, last van gedrag van anderen, een verandering in de organisatie, of ontslag wat je dwars blijft zitten?Alle aandacht gericht op jou, coach ik je bij dat wat jij nodig hebt om van je stress af te komen, je vitaliteit op te schalen en weer werkplezier te hebben.Met als resultaat dat je authentieke ik zichtbaar is, jij jouw keuzes maakt en kunt genieten van het leven.Je komt in je kracht, je bereikt meer met minder energie en wordt weer regisseur van je eigen leven.En houdt zo ook nog tijd over voor leuke dingen die je ontspanning geven.Weet je niet of dit is wat jij zoekt? Maak een vrijblijvende en gratis eerste afspraak. Op die manier kunnen we nagaan wat jij nodig hebt."
Adres: Stevensweg 10, 6351 AV Bocholtz
Telefoonnummer: 06-49688898
Stad: Bocholtz
Route: Stevensweg 10
Postcode: 6351 AV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid