facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mijn Makelaar Noordenveld & Westerkwartier

Mijn Makelaar Noordenveld & Westerkwartier

Info

“Uw woning en Mijn Makelaar een succesvolle combinatie”

Geschiedenis

Woningen, en u als mens achter de woning, zijn onze passies.
Woningen verkopen en aankopen is onze kracht.

Op een persoonlijke en doelgerichte wijze waarbij zowel de verkoper en koper centraal staan. Met oog voor detail en ruimte voor de wens van onze klant.

Met behulp van een gedegen advies en een prachtige presentatie proberen wij een deal tot stand te brengen tussen koper en verkoper. Door onder andere gebruik te maken van professionele fotografie, een complete glossy brochure en uitgewerkte plattegronden maken we potentiële gegadigden enthousiast. U kunt, met behulp van een klantenintranet, het gehele verkoopproces thuis volgen.

Overweegt u uw woning te verkopen of een nieuwe woning aan te kopen?
Dan komen we graag, geheel kosteloos en vrijblijvend, bij u langs voor het uitbrengen van een verkoop- of aankoopadvies!



"Woningen, en u als mens achter de woning, zijn onze passies. Woningen verkopen en aankopen is onze kracht.Op een persoonlijke en doelgerichte wijze waarbij zowel de verkoper en koper centraal staan. Met oog voor detail en ruimte voor de wens van onze klant.Met behulp van een gedegen advies en een prachtige presentatie proberen wij een deal tot stand te brengen tussen koper en verkoper. Door o.a. gebruik te maken van professionele fotografie, een complete glossy brochure en uitgewerkte plattegronden maken we potentiële gegadigden enthousiast.Overweegt u uw woning te verkopen of een nieuwe woning aan te kopen? Dan komen we graag, geheel kosteloos en vrijblijvend bij u langs."
Adres: Heerestraat 50, 9301 AH Roden, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0592-614488
Stad: Roden
Route: Heerestraat 50
Postcode: 9301 AH


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Makelaardij Roden, Huizen te koop Noordenveld, Makelaar Brandsma Roden, Schonauwen 22 Roden, Makelaar Leek, Grondsma makelaars, Makelaar Peters, Makelaar Norg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Smit & Douma Makelaars in Roden en Groningen Smit & Douma Makelaars in Roden en Groningen 87 meter Smit & Douma Makelaars in Roden en Groningen
Martin Brink van Dijken Makelaardij Martin Brink van Dijken Makelaardij 222 meter Vorig jaar ons huis te koop gezet met behulp van Martin Brink. Dit hebben ze fantasti...
Recensies
Jan Hut van Mijn Makelaar Noordenveld is een makelaar met verstand van zaken en prettig om mee samen te werken. Nuchtere blik, altijd goed bereikbaar en betrekt je duidelijk in elke te nemen stap in het verkoopproces.
Fijne makelaar. Geeft goede uitleg en heeft verstand van zaken.
Het contact verliep heel goed, de afspraken werden nagekomen, makkelijk en toegankelijk met een persoonlijke benadering.
Prima makelaar
Goede makelaar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid