facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mijn Idee Bloemen en Interieur

Mijn Idee Bloemen en Interieur

Info

Uw beleving, ons bloemwerk!

Geschiedenis

Het juiste adres voor bloemen, een creatief boeket, uitvaart bloemen, rouwboeketten, bruidswerk, vazen, potten en vele leuke cadeau artikelen.

Adres: Stationslaan 14, 1611KZ Bovenkarspel
Telefoonnummer: 0228522602
Stad: Bovenkarspel
Route: Stationslaan 14
Postcode: 1611KZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TODAY Streekboutique TODAY Streekboutique 61 meter Leuke dingen maar niet goedkoop
Bloembinderij Het Hofje Bloembinderij Het Hofje 72 meter Ik heb met Moederdag een prachtige bos met bloemen gekregen van mijn zoon .. Het is e...
Wereldwinkel Stede Broec Wereldwinkel Stede Broec 167 meter Hele leuke artikelen voor een mooie prijs. Het wordt altijd liefdevol ingepakt en de ...
Laura's Kadoshop Laura's Kadoshop 611 meter Voor de 1ste keer iets besteld en het was super! Bedankt! Mooie cadeautje voor juf en...
Stephania's Bloembinderij Stephania's Bloembinderij 851 meter Elk decor is anders, geniet van bloemen & groen
Mooi Makkelijk Mooi Makkelijk 1 km Bedrijf in het maken, ontwerpen en samenstellen van de mooiste cadeaupakketten die je...
De Wit Transport B.V./ De Wit Bloembollen B.V. De Wit Transport B.V./ De Wit Bloembollen B.... 2 km Zelf laden maar het stond wel klaar
Recensies
Vlak voor de Kerst een laag boeket besteld voor op de salontafel Kerstgevoel met rood. Erg teleurgesteld want er zit geen rood in en ook geen Kerstgevoel en al helemaal geen boeket voor op een salontafel. Gebeld en afgewimpeld met de zin ja we dachten een tintje rood... Dat was het, zeer teleurgesteld, wat een slechte service en dit was de laatste keer dat ik hier iets bestel!
ZE ZIJN NIET 1 STER WAARD!! Met een begrafenis een boeket laten maken. We wouden een mooi open hart en we hadden een richt prijs afgesproken, daar waren wij mee akkoord gegaan. Paar dagen er na konden wij het bloemstuk ophalen ineens was het een dicht hart en het prijs verschil was heel hoog. en dan bedoel ik niet van een paar euro verschil nee van 100 euro verschil. Ze konden er niks meer aan doen zeiden ze. Ik ga zeker nooit meer heen. Als je zo je geld moet verdienen kun je beter je zaakje sluiten!!
Mijn idee heeft als opdrachtgever Topbloemen. Deze geeft een opdracht aan Mijn idee. Topbloemen laat hun klanten een groot bedrag betalen. Zij geven dan aan Mijn idee een opdracht om een lullig bosje te laten bezorgen. Mijn idee geeft aan niets met een klacht te doen omdat Topbloemen nou eenmaal een grote opdrachtgever van hun is. Zij willen Topbloemen dan niet hierop aan te spreken. Uitermate teleurstellend. Dus niet via Topbloemen bloemen bestellen via Mijn idee. Ook geen bloemen meer kopen bij Mijn idee zelf omdat zij meewerken aan dit soort oplichtingspraktijken!
De winkel is onlangs verbouwd; het ziet er nu super leuk en gezellig uit! De bloemboeketten zijn altijd mooi vers, seizoensgebonden bijv. Rood en oranje tinten tijdens de herfst en lekker groot. Ze gaan ook lang mee. Bovendien zijn de dames altijd erg gezellig en behulpzaam. Bovendien krijgen de jarigen bij mij op werk al jarenlang een boeket van Mijn Idee, ook deze zijn altijd prachtig.
Wat slecht. Je besteld een stuk voor op de kist. Je krijgt het binnen als een verlept stuk. Dus je belt met de eigenaar en die zegt gewoon ja had je maar water moeten geven. Een stuk op de kist zet je niet in een vaas.Dit moet van zich zelf water kunnen opnemen, via oase of iets dergelijks. In het telefoongesprek geeft de eigenaar geen oplossing alleen verwijten. Wauw hoe kan je jouw winkel snel om zeep helpen. Geen respect voor een rouwende familie, alleen jezelf verdedigen en de schuld afschuiven. Deze zaak is overgenomen door twee onervaren dames die geen kwaliteit leveren, geen levenservaring hebben, geen respect voor anderen en onbeschoft reageren richting een rouwende familie. Eigenaar geeft geen oplossing. Advies van mij is deze winkel maar te skippen want men is respectloos en levert geen kwaliteit en geen service. Slechte zaak/ geen respect / geen oplossing bij probleem/ slechte verlepte bloemenwinkel zonder service.
Slechte service, niet eens 1 ster waard!!!! Vanmorgen ZEER slecht en onplezierig aangesproken door de nieuwe eigenaresse. Er was enkele weken geleden een bestelling geplaatst waarvan de helft niet aanwezig was. Aangezien dit voor een bruidsboeket is, is dit zeer kwalijk. Denkend aan hoe ik het kon oplossen ging de eigenaresse iets anders doen en sprak mij aan dat zij alleen zelf bloemen mocht pakken. Door mijn ruime ervaring, ruim 20 jaar, in bloemenzaken vraag ik mij af of de overname een lang leven beschoren is. Klant is koning is mij altijd geleerd. Kortom, jammer van het goede imago dat is opgebouwd door de vorige eigenaren en dat door knorrig gedrag de tent kapot gaat.
Slecht, niet kundig, niet meedenkend, onprofessioneel! Boeket ontvangen voor op de kist. Bloemen zien er slecht, en verlept uit. Het boeket steekt erg af qua kwaliteit met de andere boeketten. Gebeld om de gelegenheid te geven het op te lossen. De desbetreffende dame geeft geen aandacht en begrip voor onze situatie, een overlijden van een dierbare. Maar gaat in de verdeging, de bloemen hadden ook gelijk in water gezet moeten worden. Hoe dan? Waarom denkt deze bloemist niet mee? Er liggen meerdere boeketten op de kist die er veel beter uitzien! Ook onze uitvaartbegeleider op de hoogte gebracht. Geen doorverwijzing doen naar dit bedrijf. Slecht, onsympathiek en zeker niet een klant is koning instelling.
Na de overname is de winkel een stuk overzichtelijker geworden! Het is een fijne winkel waar je netjes geholpen wordt en waar de klant koning is!! We komen niet uit de buurt maar kopen graag onze boeketten bij “ Mijn Idee”!! Prachtige boeketten met een lange levensduur. Zelfs van onze relaties krijgen wij complimenten over de kwaliteit van de bloemen!
Prima bloemenzaak! Werken leuke enthousiaste meiden met veel kennis in het vak. Mijn ervaring is dat zij mij altijd vriendelijk Te woord staan en ze mij ten alle tijden willen helpen Regelmatig met dit bedrijf in contact zonder problemen.
Een fijn en enthousiast team die altijd klaarstaat om prachtige bloemstukken te maken. Op maat verzorgt en met de juiste zorg bezorgen zij dit ook nog! Ook in de corona tijd denken zij mee en hebben zij nog steeds volop keus in de prachtigste exemplaren!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid