facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mijn Hemel vakantievilla's

Mijn Hemel vakantievilla's

Info

Mijn Hemel vakantievilla's verhuurt vakantieverblijven in de Italiaanse streken Toscane, Umbrie, Le Marche en het Merengebied. U heeft de keuze uit luxe vakantievilla's en riante vakantieappartementen.

Geschiedenis

Wil jij op vakantie naar Italië? Dan ben jij bij Mijn Hemel vakantievilla's aan het goede adres. Kijk op onze website en laat je informeren naar de mogelijkheden bij Dianne of Lyanne. Zij zijn te allen tijde per e-mail te bereiken: [email protected].



"Mijn Hemel vakantievilla's verhuurt vakantieverblijven in de Italiaanse streken Toscane, Umbrië, Le Marche, Sardinië en het Merengebied.U heeft de keuze uit luxe vakantievilla's en riante vakantieappartementen."
Adres: Aalscholver 22, 3641 WB Mijdrecht
Telefoonnummer: (+31) (0)297 58 10 28
Stad: Mijdrecht
Route: Aalscholver 22
Postcode: 3641 WB



op zoek naar gerelateerd: Routeplanner mijn Hemel, Idromeer appartement
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brenda Kuijlenburg TUI at Home Brenda Kuijlenburg TUI at Home 485 meter Hele prettige en persoonlijke service! Ook tijdens de vakantie was ze bereid om ons t...
Van tol verhuur Van tol verhuur 994 meter Fijn contact, nette spullen en goede service.
The Travel Club Petra Hoogkamp The Travel Club Petra Hoogkamp 1 km Persoonlijk reisadviseur voor elke gewenste reis, van pakketreis tot reizen op maat, ...
VakantieXperts VakantieXperts 1 km Je leukste vakantie is ons werk!
D-reizen D-reizen 1 km Wat een fijn reisbureau met vriendelijk personeel. Jullie hebben voor ons een fantast...
M.K. Gortenmulder Transport M.K. Gortenmulder Transport 3 km M.K. Gortenmulder Transport is een familiebedrijf vader, zoon en 1 medewerker. Wij he...
BFD Rental BFD Rental 3 km We Love Analog Desks en daarom verhuren wij de toppers van Midas en randapparatuur vo...
Recensies
Informatie op site Mijn Hemel komt niet overeen met de accomodatie. Op site worden zaken beloofd die accomodatie niet waar kon maken. Toen we Mijn Hemel daarop wezen verschuilde men zich over het feit dat de accomodatie van eigenaar was veranderd zonder dat zij daarvan op de hoogte waren gesteld. Mijn Hemel bleek voor ons niet meer dan een doorgeefluik tussen accomodatie en ons en nam geen verantwoordelijkheid. Totaal niet oplossingsgericht.
Prima hulp bij keuze van verblijf in Italië. Voor het 3e jaar verblijf geboekt. Ze weten goed aan te sluiten bij onze wensen, qua ligging, faciliteiten en wat te doen in de omgeving. Snelle reactie op onze vragen.
Wat een fantastische reis organisatie, Diane kent Italië als geen ander, volledig naar onze wensen is alles heel mooi geboekt en georganiseerd, aankomst en accommodatie waren precies zoals beschreven en de persoonlijke tips over waar te eten en wat te doen in de omgeving staan nergens on- line dus je voelt je in het echte Italia.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid