facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MIJN ARCHITECT

MIJN ARCHITECT

Info

Totaalconcepten voor architectuur, interieur en omgeving waarvan de kracht ligt in de overgangen. Ademende stenen, de bezieling van het 'tussen'.

Geschiedenis

Dé architect voor renovatie en nieuwbouw, monumenten, restauratie | projecten van A tot Z ontzorgd. MIJN ARCHITECT biedt verrassende oplossingen die voorbij gaan aan het vanzelfsprekende. Luistert, Vertaalt en Verwondert!



"MIJN ARCHITECT voor advisering op het gebied van architectuur bouwkunde interieur tuinontwerp materiaal- en kleuradvies bouwproces begeleiding van A-Z"
Adres: Drielse Dobbe 16, 6846 HL Arnhem
Telefoonnummer: 0263791821
Stad: Arnhem
Route: Drielse Dobbe 16
Postcode: 6846 HL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: De Architect, Artikel architect, De architect linkedin, Platform architecten, In de architectuur, Architectuurbladen, Marcus Fairs overleden, Architectuur websites
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Weusten Liedenbaum Architecten Weusten Liedenbaum Architecten 4 km Fijn architectenbureau voor projectmatige bouw. Mooie kantoorherbestemming!
Recensies
Voor de renovatie van ons huis Roy in de arm genomen om samen met ons te bekijken wat de mogelijkheden zijn en de vergunning aanvraag te regelen met de gemeente. Wij zijn heel blij dat we dit hebben gedaan. Stressloos door de aanvraag heen gekomen. Ook een goed beeld van het eindresultaat dmv 3D tekeningen van ons huis. Wat er fijn is en ook veel overzicht geeft in ons project. Roy dacht ook mee over zaken als: stabiliteit van het huis, vochtproblemen voorkomen na isolatie, uitstraling en hij kwam met veel ideeën waar wij zelf niet opgekomen waren. Prettige man om mee samen te werken die ook goed eerlijk advies geeft. Wij raden Roy zeker aan als architect en ondersteuner bij renovatie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid