facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mijn 1e woning

Mijn 1e woning

Info

Alle informatie op 1 plek voor startende huurders & kopers. Wil jij ook goed van start? Kom dan op woensdag 15 maart naar het starterscafé in Dongen.

Geschiedenis

Wanneer je voor het eerst een woning gaat kopen of huren krijg je met vele zaken te maken die geregeld moeten worden. Denk hierbij aan de financiering, verzekeringen en de juridische zaken. Dit zijn vaak een lastige onderwerpen omdat je hier nog nooit mee te maken hebt gehad. Veel informatie staat op internet maar klopt dit wel in jouw situatie?

Daarom organiseert mijn eerste woning.nu een starterscafé in Den Hamse Bok aan de Hoge Ham in Dongen. Hier staat een team van professionals voor jou klaar zodat je precies weet waar je aan toe bent. Want wij vinden het belangrijk dat je een goede basiskennis hebt bij het kopen of huren van je eerste woning.

Tijdens deze avond zijn alle starters, maar ook hun ouders van harte welkom. Onder het genot van een drankje zullen wij, in een ongedwongen sfeer, korte uitleg geven alle zaken waarmee je te maken krijgt en hoe hier mee om te gaan. En heb je nog vragen? Dan kun je natuurlijk nog één op één een babbeltje maken met de alle deskundigen. Eventueel kan je zelfs vooraf je persoonlijke vragen toesturen zodat wij die deze avond kunnen behandelen.

Wil jij ook goed van start? Kom dan naar ons starterscafé! De toegang is gratis. We zouden het fijn vinden als je je aanmeld op deze site, maar is niet verplicht.

Adres: Hoge Ham 75, 5104 JC Dongen
Telefoonnummer: 0162317660
Stad: Dongen
Route: Hoge Ham 75
Postcode: 5104 JC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 13:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: woning in zicht - casade, Casade contact, Binnenkort te koop Dongen, Mijn Casade, Casade koopwoningen, Casade Dongen, Casade klachten, Casade Waalwijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid