facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mijdrechtse Zonwering Specialist

Mijdrechtse Zonwering Specialist

Geschiedenis

WELKOM BIJ DE MIJDRECHTSE ZONWERING SPECIALIST

De Mijdrechtse Zonwering heeft voor iedere gevel en voor elk raam een perfect passende oplossing. Zonwering beschermt optimaal tegen de directe inval van de zon en tegen de hitte, uw garantie voor prettig en aangenaam koel wonen. Bovendien voorkomt zonwering verkleuring van gordijnen, planten, meubilair of vloerbedekking veroorzaakt door uv-straling.

De Mijdrechtse Zonwering Specialist biedt u keuze uit een veelzijdig, modern vormgegeven en flexibel assortiment voor iedere portemonnee.

Adres: Genieweg 10, 3641 RH Mijdrecht
Telefoonnummer: 0297-283834
Stad: Mijdrecht
Route: Genieweg 10
Postcode: 3641 RH


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Rolluiken Mijdrecht, Blom zonwering, Pothuizen Zonwering
Recensies
Afgelopen maand zijn bij ons onze rolluiken gemonteerd en geïnstalleerd. Erg goed geadviseerd door Ben in mijn keuze en kleur. En vakkundig en meedenkend gemonteerd door zijn zoon en collega. Ben & Kevin bedankt!
Voor de aankoop en montage voor een elektrisch zonnescherm een goed advies gekregen. Prettig en goed geholpen. Ze hebben ook een goede showroom waar je alles ook nog eens goed kan bekijken. Top !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid