facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MiGusti

MiGusti

Info

Dóen.....wat je leuk vindt!
Hoe ga jij om met al die prikkels en verwachtingen tegenwoordig? Ik laat via mijn posts herkenbare elementen voorbij komen! Beetje zelfreflectie is nooit weg.



" Jij bent een ambitieuze non-profit ondernemer Jij zoekt iemand die met jou & het communicatieteam meedenkt Jij wilt geld & tijd besparen op communicatiewerkzaamheden Jij wilt optimaal zichtbaarheid zijn Jij wilt nieuwe klanten, partners en medewerkers Jij wilt jouw persoonlijke missie helder vertellen Jij bent klaar met losse flodders en wil structuur & focusJouw originele boodschap vertellen op het beste moment via het communicatiekanaal met de meeste impact. Bespaar tijd én geld met de 3 P-methode die jullie Communicatie op Orde krijgt.Wordt die magneet en laten we kijken hoe we dit voor jullie gaan doen via een vrijblijvend strategiegesprek. Doen we digitaal kopje koffie?!"
Adres:
Stad: Hoogkarspel


Recensies
De workshop zakelijk vloggen van Kristel is een echte aanrader als je in korte tijd, de in’s en out’s wilt leren. Kristel’s heldere uitleg en persoonlijke begeleiding hebben mij over de streep gehaald om me meer online te laten “zien”.
Migusti Media is in staat om complexe communicatie vraagstukken te vertalen naar begrijpbare content voor de juiste doelgroep. Heeft 14+ jaar ervaring in profit en non-profit waarbij het contact met de klant altijd centraal staat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid