facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Migliore ijssalon

Migliore  ijssalon

Info

ijssalon waar niet alleen ambachtelijk Italiaans ijs is te verkrijgen maar ook milkshakes en ijscoffee en slush-puppy`s
en natuurlijk een gewone koffie



"Ijssalon met 23 zitplaatsen binnen en 28 plaatsen buiten in de zon we hebben italiaans schepijs en softijs of milkshakes een lekkere sorbet kan natuurlijk ook"
Adres: voorstraat 2, 8861BK Harlingen
Stad: Harlingen
Route: voorstraat 2
Postcode: 8861BK


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 20:00
Dinsdag: 11:00 - 20:00
Woensdag: 11:00 - 20:00
Donderdag: 11:00 - 20:00
Vrijdag: 11:00 - 20:00
Zaterdag: 11:00 - 20:00
Zondag: 11:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IJssalon MIN12 Harlingen IJssalon MIN12 Harlingen 129 meter Het ijs is prima, maar de prijs is echt belachelijk. 2 euro per klein bolletje ijs, 1...
Recensies
Sfeerloze zaak en norse verkoper die duidelijk weinig zin uitstraalt. Unicorn ijs smaakt overigens naar vanille, de amarane was erg zuur, meer chemisch dan echte amarene. Er zijn betere adressen, lekker een stukje doorlopen.
Lekker en genoeg smaken ijs voor een schappelijke prijs. Naast de standaard smaken hebben ze ook wel aparte smaken zoals red velvet ijs en voor onze oosterburen schwarzwalder kirsch?????
Erg lekker ijs, aardige eigenaar. Helaas een aantal droeftoeters bij de recensies, die een verkeerde indruk van de realiteit wekken.
Super goeie ijstent! De man is altijd super aardig en gemotiveerd :- Het is altijd gezellig:- Hopelijk gaat hij snel weer open!
Heel slecht ijs, smaakloos en veel te duur. €1,45 per bolletje En dan nog heel klein ook. Beter is er voorbij te lopen. Eigenlijk geen ster waard
Heerlijk schepijs, en heel veel keus. Echt een aanrader
Mooie zaak met de lekkerste Oblie koekje voor het ijs echter het ijs is te vet van smaak niet zoals Italiaans ijs behoeft richting waterijs met duidelijke smaak. Vriendelijke bediening.
Goed ijs en vele sorten wat hij niet heeft bestaat ook niet , super leuk dat je alle smaken als milk shake kan nemen , voetbal tafel en air hockey hebben ze ook ,
Geweldig ijs echt een top zaak
Ijssalon met terras. Ook softijs. Sundae €2,50.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid