facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Miep Huishoudservice

Miep Huishoudservice

Info

Miep is een vriendin van Schoonmaakbedrijf Koster & Co te Zierikzee.

Geschiedenis

Miep zorgt, Miep helpt. Met gespecialiseerde medewerkers
kunnen wij hulp bieden voor jong en oud, met of zonder indicatie.



"Wij zijn Miep Huishoudservice en Begeleiding, wij zetten ons in voor iedereen die huishoudelijke ondersteuning nodig heeft. Bij ons geen lange wachttijden en u kunt rekenen op een vaste hulp. Dat is prettig en vertrouwd voor u, maar ook voor onze medewerkers."
Adres: Deltastraat 41, 4301RE Zierikzee
Stad: Zierikzee
Route: Deltastraat 41
Postcode: 4301RE



op zoek naar gerelateerd: zorgkompas miep, zorgorganisatie miep, hoofdkantoor miep, miep film, miep huishoudservice apeldoorn, miep betekenis, miep huishoudservice deventer, zorgkompas overname
Recensies
slechte werkgever, slechte comminucatie, veel cliënten weten niet dat/wanneer je komt, word niks met vragen/wensen gedaan van client + werknemer. beter gezegd.. waardeloos.
Bijzonder slechte service, niet bereikbaar om klachten te bespreken.
Mijn ouders krijgen niet hun beloofde hulp, zorghulp verslaapt zich vaak. Komt niet opdagen, kind vaak ziek. Etcetera... mijn ouders hebben er veel onnodig stress van!!
Veel wisselingen in personeel En mensen die er werken hebben geen ervaring kennis of kunde in huis je kan zo bij hun aan de slag zonder solicitatie gesprek open hiring ik had gegeven moment een goeie hulp thuis en die ontslaan ze daarna ben ik naar een andere organisatie overgestapt.
Prima werkgever. Fijne collega's met hart voor de medemens. Over de ICT hulpverlening ook niets te klagen.
Samantha van Miep Huishoudservice heeft enkele maanden voor mijn moeder gewerkt. Zij deed dit tot volle tevredenheid en was erg aardig voor mijn moeder. Dankjewel, Samantha!
Tja er wordt wat afgemiept bij dit bedrijf afspraken niet nakomen of gewoon niks doen client krijgt geen schoonmaak en wordt niet geinformeerd , dat schoonmaakster vakantie heeft vervangers zijn er niet maar wel geld via wmo betaald door klant Dus ja beetje erg klaar met miep en de zgn zorgmanager sandra. Zo kan ieder een bedrijf runnen cashen maar hulp ho maar.
Fijne werkgever met hele fijne collega's en geweldige teams!
Waardeloos die MiepBV. Komen afspraken niet na. Leveren geen hulp terwijl zij vanuit contractafspraken met de gemeente wel afspraken hebben hulp te moeten leveren en met een indicatie van cliënt die elke week recht op hulp heeft volgens de indicatie. Communicatie met kantoor is slecht. Teamleider heeft absoluut geen begrip dat hij geen hulp kan leveren en vindt dat de cliënt als deze niet tevreden is maar gewoon bij het bedrijf MiepBV moet opzeggen. Hulp die zich verslaapt hoeft niet in de week waarin hij zich verslaapt zijn uren niet bij de cliënt in te halen. Wordt geen vervanging gezocht. Cliënt moet zelf die week maar poetsen is hun motto. De hoop is dat de gemeente Groningen de aanbesteding voor 2022 MiepBV niet laat meedoen want hulp is niet gegarandeerd en vanuit het kantoor laat het hun absoluut koud dat hun cliënt in de viezigheid blijft zitten.
Ik raad dit bedrijf zeker niet aan! Er werd veel beloofd, maar werd niet nagekomen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid