facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Miekes Strijkservice Mierlo

Miekes Strijkservice Mierlo

Info

De strijkservice voor Mierlo en Mierlo-Hout.
Met haal en brengservice.

Adres: Meester van Busselstraat 47, 5731 NA Mierlo
Telefoonnummer: 0612261204
Stad: Mierlo
Route: Meester van Busselstraat 47
Postcode: 5731 NA


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 10:00


op zoek naar gerelateerd: Strijkservice prijzen, Was & Strijkservice, Strijkservice Bergen op Zoom, Wassen en strijken prijzen, Strijkservice Doetinchem, Strijkservice Oosterhout, Strijkservice Den Bosch, Strijkservice Apeldoorn
Recensies
goede service en goede adviezen en alles volgens afspraak.
Sinds een paar weken maak ik gebruik van Miekes was-, droog- en strijkservice en ik ben er erg blij mee. Ze is klantgericht en professioneel. Als ik de was weer ophaal is het allemaal netjes gevouwen, gestreken en kan het fris de kast weer in. In een woord: top!
Zeer aardige dame en goede service! Ik bracht mijn pak dinsdag om te laten stomen en donderdag lag deze alweer voor mij klaar. Ze zet graag een stapje extra voor de klant. Een echte aanrader!
Uitstekende service; eerlijk, snel, netjes, en perfect gestreken. Eerste keer de overhemden door Mieke laten strijken en meteen geconcludeerd dat ik het ook nooit meer zelf doe ;- Ik word een grootafnemer van de overhemdenstrippenkaart. Erg tevreden.
Zeer vriendelijke dame. Strijkgoed wordt snel en keurig gestreken, netjes verpakt terug gebracht. Ik heb een strijkstrippenkaart gekocht. Mijn vader is erg blij met deze strijkservice! En als je wil komt ze het ook nog halen en brengen zonder extra kosten!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid